fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Een terugblik met de beste wensen en kapsels voor 2015!

Black Hair Locs feestelijk opgestoken
Black Hair Locs feestelijk opgestoken

Heb jij ook het gevoel dat het jaar voorbij is gevlogen? Voordat je alles kon doen wat je gepland had zijn we alweer 12 maanden verder! Ja, dat gevoel heb ik ook, maar niet getreurd want dit is meestal wel de leukste tijd van het jaar. Familie, vrienden, vooral veel eten, dat is wat Kerst en nieuw jaar alleen maar gezelliger maakt.

Om je eerlijk te zeggen ben ik extra blij dat het einde van dit veelbewogenjaar vol hoogte en diepte punten in zicht is.

Voor de hoogte punten ben ik natuurlijk heeldankbaar. Het was werkelijk geweldig om in de TV uitzending van Here and Now te gast zijn. Ook het feit dat al mijn projecten samen kwamen tijdens de tentoonstelling BAD Hair Uprooted voor het10 jarig bestaan vangoing-natural.com was voor mij super speciaal. De publicatie van het fotoboek om het jubileum te vieren zal me altijd bijblijven evenals de premierre van mijn experimentele documentaire de Going Natural Video Diaries bij de Women of Color Conferentie. Maar er waren zeker ook minder leuke gebeurtenissen.

Niemand is blij met diepte punten maar zoals gezegd horen die erbij en meer dan alleen om de hoogte punten te kunnen waarderen zijn ze er vaak om ons in de juiste richting te wijzen. Hoewel ik dat begrijp is de richting toch vaak niet altijd meteen duidelijk.

Hier in New York is er eigenlijk vanafThanksgivingal niet zo een feeststemming als normaal tegen deze tijd van het jaar. Demonstraties tegen politie geweld, oproepen tot het boycotten van de commercie en nu net de moord twee agenten als zogenaamde wraakactie, dragen niet echt bij een tot een vrolijkHunnukah, Kerst of Kwanzaa.

Juist omdat de toekomst alleen kan uitwijzen waarvoor het allemaal goed is, is er hoop. Als het goed is hebben we zelfs een beter jaar om naar uit te kijken want zoals gezegd: “It’s always darkest before dawn” of te wel “Na regen komt zonneschijn”. Juist daarom zouden we ons in deze omstandigheden moeten bezinnen om te beseffen waar we echt van genieten, waarom en hoe we juist dat zouden kunnen vermenigvuldigen.

Met deze diepe vragen in gedachten naderen de feestdagen en hoewel de feeststemming er nog niet helemaal inzit ben ik nietsomber gesteld. Ik kijk erguit naar 2015 want ik verheug me op de zonneschijn die komen gaat. De afsluiting van 2014 wordt vervolgd door het begin van een nieuw jaar wat betekent een nieuw begin, met nieuwe kansen!

Mocht je nog opzoek zijn naar een party kapsel om de feestdagen stemmig door te komen en het nieuwe jaar stralend te beginnen, bekijk dan de kapsels van Sabine’s Hallway Natural Hair Salon. Of je nu aan het begin staat van jou of jarenlange ervaring hebt met kroeshaar, er is voor elk wat wils. De Black Hair kapsels van locs tot  en met de Twist Out zorgen ervoor dat iedereen stralend de feestdagen door kan komen.

Het enige wat mij nog rest is om je te bedanken als trouwe supporter van de site. Jouw mailtjes, commentaar, likes en shares doen me niet alleen persoonlijk goed, ze zijn essentieel voor het voortbestaan van kroeshaar.com. Voor nu hoop ik dat je de informatie van America’s Next Natural Model doorgeeft want ook modellen uit Nederland kunnen nu meedoen en kans maken op een foto shoot in Parijs! Dat moet toch zeker gedeeld worden?

Pas geleden hoorde ik een Jazz zangeres zeggen het is de tijd van het jaar, bel iemand om te zeggen ik houd van je, ik mis je. Dat vond ik mooi en daar wil ik mee afsluiten. Wacht niet, pak jouw mobiel en bel. Als je niet durft stuur dit mailtje door, maar wat je ook doet of wat je ook besluit, ik wens ik jou en je familie hele fijne gezellige feestdagen en een sprankelend nieuw jaar! 

Tot gauw in 2015!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *