fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Uitgenodigd door de Amerikaanse TV

TV programma here and now
TV programma here and now

Het actualiteiten programma Here and Now, dat wordt uitgezonden op channel 7 op zondags , heeft me uitgenodigd om te praten over mijn tentoonstelling BAD Hair Uprooted, het 10 jarig bestaan van going-natural.com en de projecten die ik door de jaren heen heb geiniteerd. Uiteraard is dit voor mij een grote eer.
<hr id=”system-readmore” />
Het was al een hele verrassing toen een van de assistenten mij belden en vroeg of ik interesse had om te verschijnen op te show. Aangezien ik vaak naar nieuws kijk kende ik de naam Sandra Bookman. Ik wist wie het was want ze zit al langer in het vak en is zelfs nieuws anchor geweest voor channel 7 nieuws. Natuurlijk zei ik dus meteen volmondig ja. Ik moet je eerlijk zeggen, ik was een dag of twee in de wolken!
Behalve dat het programma ingaat op kritische vraagstukken biedt Here and Now elke zondag om 12:00 ook een platform voor experts en game changers om hun visie weer te geven.
Vorige week heb ik een uitgebreid gesprek gehad met Tracy, een producer van de show. Zij stelde allerlei vragen over mijn nieuw boek, BAD Hair Uprooted, de tentoonstelling en going-natural.com. Daarnaast was de producter ook erg geinteresseerd in de producten. Uiteraard heb ik beloofd een pakket voor de host mee te nemen. Daarna vroeg ze of ik mijn boeken kon opsturen en enkele belangrijkste links naar artikelen en videos kon mailen.
Nu ben ik totaal in voorbereiding voor mijn TV debut in de US. Voor mij is dit zo speciaal dat ik een afspraak heb gemaakt met mijn kapster Adenike om een leuk kapsel voor me te maken. Iets wat ik nog nooit gedaan heb sinds ik locs heb dus. In de&nbsp;<a href=”index.php?option=com_content&amp;view=article&amp;id=1417&amp;catid=119&amp;Itemid=709″>Braid Loc Styling Video</a>&nbsp;kun je zien hoe ik mijn haar dagelijks style.&nbsp;
Locs zijn zo makkelijk dat ik ze het liefst gewoon laat hangen, maar aangezien je niet elke dag uitgenodigd wordt voor TV, moet ik er natuulijk iets speciaals van maken.
Nu mijn vraag aan jou. Welke onderwerpen denk jij dat ik moet aankaarten? Welke vragen zou jij willen stellen of beantwoord willen hebben? Ik hoor het graag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *