fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Braid Loc Styling Video

Braidlocs in Kroeshaar
Braidlocs in Kroeshaar

Het verzorgen en stylen van braidlocs is heel simpel. Het belangrijkste van locs is om het haar schoon te houden. Daarom is de shampoo uitermate belangrijk. Deze moet behalve goed reinigend, vooral geen resten achterlaten. Bij deze een video om een simpel kapsel te laten zien.

 

Daarnaast is verzorging en styling heel makkelijk, zoals je in de video kan zien. De enige haarproducten die ik echt heel consequent gebuik zijn de Going Natural Kruiden Shampoo en de Scalp Conditioning Spray. Ook ideaal voor vlechten en eigenlijk alle kapsels waar de hoofdhuid bloot staat aan de buitenlucht. De Scalp Spray houdt de hoofdhuid schoon en fris. 

Als je ‘s avonds voor het slapen gaan het haar gewoon in een knotje doet, valt het gewoon in model. Makkelijker kan het niet. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *