fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Kroeshaar, Lupita en nieuwe kapsels uit NY

De nieuwsbrief voor Krullen en Kroeshaar


lupitabrading-natural-hair

Klik hier om te zien hoe Lupita haren vlecht: Lupita, Kroeshaar en Black Beauty

Het is volop zomer en New York is HOT! Nauwelijks bekomen van Spike Lee’s block party was er het International African Arts Festival het afgelopen weekend. Zie een uitgebreid verslag met nieuwe Kroeshaar kapels en kapsels van de Haar en Fashion Show.

De one-Day Sale van de Kroeshaar Shop was een grandioos success. Geinspireerd door Macy’s die altijd one day sales heeft op Amerikaanse feestdagen dacht ik dat het goed zou zijn om een Keti Koti One day sale te doen. En gelukkig. Sommigen hebben helaas achter het net gevist maar er komt vast weer eentje aan. Ook nu zijn er aanbiedingen als je goed kijkt. 

Genietze en je weet, ik ben altijd blij om van je te horen!

 

Dreadlocks Fishtail Updo back   tuti Amin Dreadlocks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *