fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

De Beste Gel voor Krullen en Kroeshaar

Of je nu moeite om jouw krulletjes de hele dag door in perfecte vorm te houden of gewoon jouw krullen wil accentueren, dan weet je wat voor uitdaging dat is. Jouw haar zit prachtig als het nat is met conditioner er in maar op het moment dat het opdroogt is het een ongecontroleerde pluizen bol.

Kroeshaar met de Going natural Herbal Gel en HaarmelkKroeshaar met de Going natural Herbal Gel en Haarmelk
Lurie na het gebruik van de Going Natural Kruiden Styling Gel en de Going Natural Curly Twistout Haar Cream

Of je nu moeite om jouw krulletjes de hele dag door in perfecte vorm te houden of gewoon jouw krullen wil accentueren, dan weet je wat voor uitdaging dat is. Jouw haar zit prachtig als het nat is met conditioner er in maar op het moment dat het opdroogt is het een ongecontroleerde pluizen bol.

 Voor onze kroes edes, haar type 4 geldt; een twist out zit hopelijk net een paar uur goed maar aan het eind van de dag is het vaak een grote poef, net geen afro. 

Waarschijnlijk heb je ook alle mogelijke gels gebruikt die door youtubers geadviseerd worden, alleen, het eind resultaat is anders: Jouw krullen komen niet zo mooi in vorm, voelen als stro en de gel laat vreselijke restanten achter.

Wel gelukkig is er nu de Herbal Styling Gel & Curl Keeper van Going Natural. Zonder meer een natuurlijke gel die you haar uit de brand kan helpen en jouw krulletjes vrolijk in vorm zullen laten springen. Het is speciaal gemaakt om de kleinste krullen strak en in perfecte vorm te brengen.

Het maakt niet uit of je kroeshaar of krullen hebt. Door met een borstel waarop een beetje Herbal Styling Gel is aangebracht, jouw haar te borstelen, schieten jouw krullen strakker dan ooit in perfecte vorm. Niet alleen komen jouw krullen in perfecte vorm, je haar zal je dankbaar zijn.

Doordat de Herbal Styling Gel is gemaakt van op natuurlijke ingrediënten is niet alleen het resultaat prachtig, maar is het ook nog goed voor je haar. De herbal gel wordt niet hard en geeft geen plakkerig of vettig gevoel.

Daarnaast kun je deze gel ook gebruiken voor verschillende kapsels. Behalve het accentueren van natuurlijke krullen, is het ook ideaal om locs starten of om locs, twists en bantus bij te draaien. Ook kun je elk kapsel er goed mee bijhouden.

Foto credit: Solwazi

 

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *