fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Hoe Kan Ik Mijn Kroeshaar Laten Groeien?

Kort haar laten groeiengoing natural scalp conditioning sprayEen tijdje terug kreeg ik deze vraag van Mariska toegemaild. Ze heeft het idee dat haar kroeshaar niet groeit terwijl ze ook last heeft van hoofdhuidroos.  Het is een vraag waar veel vrouwen mee worstelen vandaar dat ik heb besloten de vraag uitgebreid te behandelen via video. Veel mensen denken namelijk nog steeds dat kroeshaar niet of langzamer groeit dan andere haartypen. Vandaar dat ik uitgebreid inga op de vraag: Hoe laat ik mijn Kroeshaar Groeien? Bij deze de brief van Mariska:

Beste Mireille,

Ik heb het idee dat mijn haar niet groeit. Ook heb ik last van hoofdhuidroos. Op dit moment gebruik de caster oil shampoo en een shampoo van de huisarts ketoconazol. Ik gebruik als vet een mengsel van amandelolie, amlaolie, caster olie en sheabutter voor mijn haar. Ik vraag mij af wat kan ik doen zodat mijn haar wel groeit en wat voor producten zou ik daarvoor kunnen gebruiken. Ik heb ook geen idee welke type haar ik heb.

Het meest aanbevolen product om kroeshaar te laten groeien is bij uitstek de Scalp Conditioning Spray. Aanbevolen door Kroeshaar deskundige Adenike, eigenaar van de Woven Wool. Voor meer tips, lees ook: Hoe voorkom ik dat mijn haar verder breekt? 

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *