fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

De beste moisturizing haarproducten voor krullend en kroeshaar

Voor de beste moisturizing haarproducten voor krullend en kroeshaar doe je er goed aan producten te kiezen waar natuurlijke ingrediënten in zitten verwerkt. Ze zeggen wel eens: ‘Smeer geen producten in je haar of op je lichaam wat je ook niet in je mond zou stoppen’. Deze uitspraak geeft al aan welke schade chemische producten aan je mooie buitenkant kunnen aanrichten. Reden genoeg om krullend en kroezend haar goed te verzorgen met de beste moisturizing haarverzorgingsproducten.

twist out going natural ebony americas next natural model
Moisturizing producten voor kroeshaar en krullen 

Ebony Clark’s,Winaares van America’s Next Natural Model, favoriete product is de Silky Shea Haarboter

De beste moisturizing verzorgingsproducten bevatten natuurlijke bestanddelen met onder andere ingrediënten als Aloë Vera, B-vitaminen, plantaardige oliën, groene thee, kruiden, bloesem en fruit. Alle moisturizing haarproducten zijn samengesteld op basis van organische en biologische producten. Producten die je haar op een verantwoorde wijze voeden en een gezonde uitstraling geven.

De moisturizing haarproducten bestaan uit verschillende groepen, te weten Shampoos, Conditioners, Moisturizers, Curl Keepers, Haarmelk en producten om te ontklitten, ontknopen en te stylen. Een keuze maken uit de juiste shampoos, moisturizers en conditioners zorgt ervoor dat je niet te kampen krijgt met droog weerbarstig haar dat snel breekt en een hoofdhuid vol dichtgeslibde poriën. Moisturizing haarproducten hebben het beste effect, wanneer je de haarverzorging adequaat uitvoert.

Je haar verzorgen stap voor stap

1.Was je haar met een verzorgende vochtinbrengende shampoo. Probeer de nieuwe Shampoo Bombs. Het epsom zout maakt het haar super zacht en stimuleert haargroei.

2.Doe meteen na het wassen een conditioner in je haar. Deep Conditioner laat je ongeveer drie kwartier inwerken om het vervolgens weer uit te spoelen. Bij erge klitten, of kinderen die het pijnlijk vinden om te worden geborsteld of gekamd, verdeel je na het wassen No More Knots over het haar. De Detox Conditioner is voor elk haartype bestemd en zelfs aan te raden voor zwemmers, omdat het tevens chloor uit het haar verwijdert.

3.Wanneer je het haar na het wassen gaat kammen, gebruik dan een speciale kam voor kroeshaar. Begin bij de punten met kammen en werk naar de haarwortel toe. Je maakt dus steeds langere halen door je haar. Op deze manier beschadig je de haarschubben niet.

4.Met een microfibre- of microvezelhanddoek droogt kroeshaar beter dan met een gewone katoenen badstof handdoek. Bind de microvezelhanddoek als een tulband om je hoofd en het vocht wordt uit je haar geabsorbeerd zonder dat het haar wordt beschadigd.

5.Wanneer je Silky Shea Haarboter wilt gebruiken, kun je nadat je de microvezelhanddoek hebt verwijderd, de Haarmelk door je haar verdelen. Een slim idee is om wat Haarmelk op je borstel of kam te doen, zodat de Haarmelk goed over het haar wordt verdeeld.

6.Laat je haar verder opdrogen zonder föhn. De hete lucht van een haardroger beschadigt het haar of…

7.Draai de gewenste Bantu Knots of Twists met behulp van de Silky Shea Haarboter in je haar

8.Na styling niet meer aan je haar zitten, anders gaat het pluizen

9.Leg een satijnen of zijden sloop om je kussen ter voorkoming van klitten en knopen in je haar.

Kroeshaar 4C

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *