fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Zie het fantasisch resultaat met de Going Natural Curly Twistout Haar Cream

Dit mailtje kreeg ik van een van mijn vriendelijke klanten. Door de foto alleen begrijp je waarschijnlijk al waarom ik het met jullie wil delen, maar er is meer. Ze gebruikt de kroeshaar producten en zie het resultaat.

  Kroeshaar vader en dochter

Aylin en haar vader Pierre

Opzoek naar een leave in conditioner mailde Catherine het volgende:

going natural twistout curly creamHet is voor mij een grote zoektocht want ik ben zelf blank maar met een westafrikaan getrouwd. Het resultaat was een prachtige prinses met kroeshaar maar woooooooooooooooooooooow, je moet er heel veel tijd en liefde instoppen om het mooi te krijgen. Ik ben nu een jaartje bezig maar het heeft echt een prachtig resultaat!!!! Ik gebruiik de Curly Twistout Haar Cream.

Ik oefen nu regelmatig en begin het zelf ook fantastisch te vinden. Soms komen vrienden van mijn man binnen en die zeggen dat haar haartjes zo fantastisch mooi en gezond zijn. Dan ben ik best fier hoor!

Ik heb de website ookal doorgegeven aan enkele vriendinnen die ook kindjes met kroeshaar hebben. Ik heb jullie vorig jaar ontdekt en sindsdien gebruik ik niets anders van producten.

Ik wil ook niets dat het haar relaxed of zo. Mijn dochtertje is 2,5 jaar. Ik maak soms twists bij haar. Het beschermt haar haar heel goed. Alleen blijven de twists soms niet zo lang mooi zitten.  Welke product zou u kunnen aanraden? Ik was aan het twijfelen voor de gel, maar is dit wel zo goed voor kindjes en hoe gebruik ik die dan? Samen met de Curly Twistout Haar Creamk?

———————————-

natural-hair-Aylin-en-mama
Aylin en haar moeder

 

Hi Catherine,

Bedankt voor de prachtige foto’s en het enthousiame! Dat doet altijd goed, een klant naar mijn hart.

We bieden sowieso geen chemische middelen als relaxers aan dus bij ons zit je wat dat betreft al goed. De Gel in samenwerking met de Curly Twistout Haar Cream is een hele goede combinatie om de twists wat lnager netjes in het haar te houden.

In de instructie videos van de webshop kun je zien hoe een ervaren kapster beiden gebruikt voor twists en twist outs. Bij deze de link:

Kroeshaar verzorging Videos

 

going natural hair care package

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *