fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Kroeshaar update uit het koude New York

Het is BERE-KOUD! Jullie zullen de verhalen hebben gehoord over hoe verschrikkelijk koud het is in New York. Ik woon al langer dan 10 jaar hier, heb storm Sandy meegemaakt maar voor het eerst hoor ik New Yorkers klagen over de kou.

kroeshaar-in-de-kou2

Het is BERE-KOUD! Jullie zullen de verhalen hebben gehoord over hoe verschrikkelijk koud het is in New York. Ik woon al langer dan 10 jaar hier, heb storm Sandy meegemaakt maar voor het eerst hoor ik New Yorkers klagen over de kou. Lees verder: Kroeshaar in de kou.

Maar New York blijft spanned. Geloof het of niet, weet je wie ik laatst tegen kwam? Juist ja Beyonce en JayZ. Lees verder

Verder ben ik druk met de Going Natural Video Diaries. Een project waar ik werkelijk steeds enthousuaster van wordt. Bekijk dit portret van Nejhé Ryutt en je zult begrijpen waarom: Going Natural Video Diaries Nejhé Ryutt.

Ook de vraag van een Nederlandse moeder die tegelijkertijd haar mening deelt over de kroeshaar producten zal je aanspreken. Catherine over haar dochtertje met kroeshaar

Verder zijn er twee giveways waaraan ook mensen in Nederland mee kunnen doen voor gratis producten en een volledig gratis behandeling bij mijn salon in Brooklyn.

Ten eerste kunt een gratis de Detox winne bij African Print in Fashion. En mocht je van het jaar naar New York komen dat kun je meedingen naar de Full Hair Care & Style Giveaway.

Vergeet niet te kijken in de WebShop want daar zijn ook aanbiedingen.

Odi,
Mireille

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *