fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Kroeshaar in de kou

Jullie zullen de verhalen hebben gehoord over hoe verschrikkelijk koud het is in New York. Ik woon al langer dan 10 jaar hier, heb storm Sandy meegemaakt maar voor het eerst hoor ik New Yorkers klagen over de kou. En dan moet het wel erg zijn niet?

 

De kou in New York

Gelukkig zit ik voornamelijk binnen. Mijn werkplek is lekker warm maar ook mijn huis is lekker knus. Zelf heb ik niet heel veel te klagen. Als ik naar buiten moet dan pak ik me in en denk ik gewoon ok, frisse neus halen. Wel je moet echt uitkijken met termperaturen als -10 want je gezicht raakt echt gewoon bevroren als je niet uitkijkt. 

De sneeuw valt reuze mee, ik heb veel erger meegemaakt. Dat we werkelijke de auto uit de sneeuw moesten scheppen zo veel meter was er gevallen. Zoals je nu op de foto’s kunt zien is het maar een paar cm. Niks in vergelijking met een paar jaar terug zie mijn bog Ingesneeuwd! en hier kun je het Verschil tussen zomer en winter.

Kouder is het wel. Dat kun je niet aan de foto’s zien behalve aan mijn gezicht dan en de manier waarop ik ben ingepakt. Als je je warm genoeg kleed is het te doen. Dan kun je ook leuke foto’s maken want een veranderende omgeving blijft boeiend. Deze zijn met mijn telefoon gemaakt. Hopelijk vind je ze leuk en heb je een idee van hoe het hier vertoeven is.

kroeshaar kou1

kroeshaar-in-de-kou4

\kroeshaar-in-de-kou5

kroeshaar-in-de-kou3

kroeshaar-in-de-kou2

Tenminste schijnt de zon …

Nets NY

Deze heeft niks te maken met de kou maar kon ik niet nalaten. Ze zijn zo dichtbij.

 

surisbelike

Ok deze mag je zelf invullen:

Suri’s be like ……. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *