fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Patricia Bonte

Patricia, PZ Officier in Paramaribo houdt van kroeshaar omdat …

 

Short natural coils

Naam: Patricia Bonte
Beroep: PZ Officer
Kapsel: een Updo 

Ik houd van kroeshaar want
het is een zegen van God

Patricia heeft al eerder een van haar prachtige kapsels naar kroeshaar.com gemaild. (klik deze link) Ze heeft prachtig dik kroeshaar en ze is er trots op. Een van de producten die ze erg graag wilde uitproberen is de haarmelk omdat ze ook graag krulletjes van een twist out in haar haar wil dragen.

Helaas is de haar melk nog steeds niet op voorraad maar ik het komt er echt aan. Voor nu raad ik aan de Silky Shea en de Gel te combineren. Dat geeft bijna hetzelfde effect. Patrica was toch heel blij dat deze producten wel verkrijgbaar waren tijdens de workshop.

 Curly Twist Out HaarmelkSilky Shea  

Om zo een prachtig kapsel in vorm te houden zijn de bovenstaande producten aan te raden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *