fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Kroeshaar Modellen

Na de oproep van vorige week voor kroeshaar modellen, liep het meteen storm. Opdrachtgever, sponsor van America’s Next Natural Model en Miss Kroeshaar 2010, was meer dan tevreden over de ruime keuze modellen die hebben gereageerd.

 

Na de oproep van vorige week voor kroeshaar modellen, liep het meteen storm. Opdrachtgever, sponsor van America’s Next Natural Model en Miss Kroeshaar 2010, was meer dan tevreden over de ruime keuze modellen. 

Van dreadlocks tot en met groot en zelfs kort kroeshaar heeft gereageerd en foto’s gemaild. Dankzij jullie response heb ik indruk kunnen maken op JML. You make me look so good! Bij deze wil ik jullie dan ook bedanken voor het opsturen van jouw foto.

Bij deze een collage van de gekozen modellen die binnenkort tezien zijn in een haarshow in Amsterdam.

Iris met dreadlocks

dreadlocks van Marcelino

kroeshaar steph

kroeshaar zen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *