fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Afromanic

Mijn perceptie ten opzichte van kroeshaar is niet veranderd. Voor mij was goed haar/slecht haar nooit een issue en alle vormen van kroeshaar heb ik altijd mooi gevonden. 

The biggest Afro

Naam: Aevin Dugas

Lokatie: Reserve, La

Blog/website: www.afromaniacs.com

Beroep: Ik werk in een familie-bedrijf

Wanneer en waarom heb je besloten om kroes te gaan en hoe heb je dat gedaan? 12 jaar geleden ben ik kroes gegaan en dat heb ik gedaan omdat ik moe was van de chemicalien. Het proces om mijn haar elke paar maanden te relaxen kon ik niet uitstaan, noch de verplichting om het elke keer opnieuw te doen.


Ik ben kroes gegaan door in eerste instantie mijn haar elke keer in rollers te zetten, kwiekwieba, in een staartje en elk mogelijk kapsel om te voorkomen dat ik mijn haar moest uitkammen. Toen ik er uiteindelijk klaar voor was heb ik besloten het gladde gedeelte af te knippen en het was de beste beslissing die ik ooit heb genomen!

Wat was het moeilijkste gedeelte van de transformatie? Ik denk dat het moeilijkste was om creatieve kapsels te verzinnen, maar toen ik het eenmaal in de vingers begon te krijgen was het super makkelijk.

En het mooiste? Het mooiste van kroes gaan is de veelzijdigheid van mijn haar. Ik kan zo ontzettend veel doen met mijn kroese bos en daar ben ik dol blij mee!

Wat heb je geleerd door deze transformatie? Het heeft me geleerd om NOOIT naar negatieve mensen te luisteren. Toen ik kroes ging was het echt niet zo als nu, dat het in was of zo. Mensen vroegen me op een denigrerende manier waarom ik weer kroes ging. Ik negeerde ze gewoon want domme mensen verdienen geen antwoord.

Wat was je slechtste kapsel ooit en wat jou beste? Helaas heb ik geen foto’s maar mijn beste en slechtste kapsels zijn een en dezelfde. Ik had mijn haar heel netjes in rollers gedaan en vervolgens de krullejtes uit elkaar gehaald. Het was mijn BESTE AFRO OOIT!!. Maar toen het tijd was om mijn haar te wassen was het zo erg in de knoop dat er bij het kammen handen vol haar uitkwam. Het was verschrikkelijk maar tegelijkertijd was de afro geweldig.

Als je nu terugkijkt, is jouw perceptie op kroeshaar veranderd? Kun je dat uitleggen. Mijn perceptie ten opzichte van kroeshaar is niet veranderd. Voor mij was goed haar/slecht haar nooit een issue en alle vormen van kroeshaar heb ik altijd mooi gevonden.

Wat is je favoriete kapsel? Mijn favoriete kapsel is mijn afro. Toen ik kroes ging kon ik niet wachten op het moment dat mijn haar lang genoeg zou zijn om net zo een geweldig grote afro kon dragen als dat van mijn moeder in de tijd. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *