fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Mijn 1ste Haar Show in Amerika

Op 4 juli, twee dagen nadat ik uit Nederland vertrokken was, had ik de eer het nieuwe podium van het African Festival te openen met de allereeste Going Natural Haar Show.

Twist Out

Mijn eerste Haar Show in Amerika

Op 4 juli, twee dagen nadat ik uit Nederland vertrokken was, had ik de eer het nieuwe podium van het African Festival te openen met de allereeste Going Natural Haar Show.

Het was een prachtig zonnige dag. De atmosfeer kon niet relaxter. Het mooiste was toen de kapster tijdens de show de Twist Out demonstreerde. Met Lurie als model toonde ze aan dat haar favoriete product, de Curly Twist out haar melk, echt voor elk haartype te gebruiken is. Lurie heeft een zeer impossante ondoorgrondelijke bos kroeshaar. Dat alleen maakte de dag super geslaagd.

Alle kapsels van de modellen van Team Going Natural waren met de Going Natural haarproducten gedaan en natuurlijk vond ik de kapsels fenomenaal maar ik ben vooral ook benieuwd wat jij vindt; Welk kapsel zou jij willen dragen?

Bij deze een link naar de Video van de Going Natural Haar Show. Uiteraard zijn ook de foto’s van de kroeshaar kapsels te bewonderen.

Vraag van de maand: Hoe ga ik terug naar kroeshaar na mijn bevalling?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *