fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Welke producten heb je voor droge pluizige krullen

Hallo, Naar mijn idee heb ik kroeskrullen. Ik ga er alleen op dit moment verkeerd mee om, dat weet ik zelf wel maar ik weet niet goed wat wel werkt. Ik zal eerst even vertellen wat ik nu doe en dan wat voor resultaat ik graag zou willen.

Lonneke's Kroeshaar vraag

Ik heb de producten op de site gezien maar weet dus nu ook niet welke keuze ik hierin moet maken. Hopelijk kunt u mij helpen!
 
Momenteel doe ik eerst voor het wassen olijfolie in mijn haar dat laat ik intrekken een dan was ik het om de week met shampoo en om de week met cremspoeling. Als ik het gewassen heb dan doe ik er een masker in (meestal iets van hairmayonaise) en kam ik het uit als dat er in zit, dat gaat wel goed. Vervolgens spoel ik het masker uit en laat een beetje cremespoeling in mijn haar zitten. Daarna doe ik nat haar wat creme (ik weet neit welke hiervoor goed is bij mijn haar) en fohn het meestal droog of laat het opdrogen. Hier gaat het mis, als het opdroogt dan is het zo droog en pluizig dat ik bijna geen krullen meer heb, ik herhaal het dan om er creme in te doen zodat het wat vetter wordt maar dit geeft niet het resultaat dat ik wil dus vervoglens gebruik ik mousse en haarlak. Dat is voor de korte termijn wel een goede oplossing maar volgens mij droogt dit uiteindelijk juist mijn haar uit.
 
Ik wil eigenlijk gewoon mooie krullen die niet zo droog en pluizerig zijn, en niet dat kroezige dat vind ik niet mooi.  Verder gebruik ik veel haarlak omdat ik onzeker ben dat het niet meer goed blijft zitten.
 
Welke shampoo en conditioner raad je aan bij mijn haar?
En nog belangrijker wat moet ik erin doen na het wassen zodat ik gewoon mooie krullen krijg zonder die mousse en haarlak? (creme?)
 
Alvast SUPER bedankt!
Gr. Lonneke

—————————

Hi Lonneke,

Bedankt voor je bezoek aan kroeshaar.com, jouw vraag en de leuke foto’s. Zo te zien heb je hele mooie krullen en ook het bekende probleem van vele krullebollen: droog haar, pluizige krullen.

Zo te lezen gebruik je heel veel spul voor je haar. Dat is wat veel vrouwen met kroeshaar doen. Maar meer is niet per definitie beter. Het belangrijkste is dat je de juiste producten vindt die voor jouw werken.

In het geval van kroes en krullend haar is dat meestal een vochtinbrengende creme die die krulletjes zodanig van binnen uit voedt dat ze gaan leven. Heel anders dan vettige producten die het haar verzwaren of gels die resten achterlaten.

De reden dat jouw haar droog aanvoelt is waarschijnlijk door een ophoping van productresten. Klinkt misschien raar want je wast het haar regelmatig, maar je moet denken aan bijvoorbeeld kalkaanslag van de wasmachine. Dat is ook een ophoping en na verloop van tijd moet je ontkalken.

Going Natural clean start ComboVrijwel hetzelfde gebeurt met haar. Je kunt het niet zien maar veel conditioners doen dienst door een laagje over de haarstrengen te plaatsen. In eerste instantie maakt dit het haar soepel maar na verloop van tijd merk je dat het haar droog aanvoelt.

Dat komt dus omdat deze laag steeds dikker wordt en opgegeven moment geen producten meer toelaat.

Om dit probleem te verhelpen adviseer ik altijd om het haar te wassen met de Going Natural Kruiden Shampoo gevolgd door de Detox Conditioner. Beiden zijn effectief en vooral over de Detox zijn de mensen steevast laaiend enthousiast.

Om jouw krulletjes daarna prachtig mooi in vorm te houden, zonder dat het haar droog aanvoelt, is de Curly Twistout Haar Cream aan te raden of de Kruiden Styling Gel of beiden. Het hangt er vanaf of je haar beter reageert op water of op olie. De Curl Keeper is helemaal op water basis terwijl deCurly Twistout Haar Cream ook voedende olien bevat.

Ik hoop van harte dat je de producten probeert en ben heel beniewd naar het resultaat. 

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *