fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Twee weken BraidLocs

Inmiddels heb ik mijn haar al 2 keer gewassen. Een keer met de Kruiden Shampoo. Daarna laat ik mijn haar gewoon opdrogen. Makkelijker kan het niet.

Tot zover kan zeggen dat ik super blij met mijn vlechtjes die nog lang niet zijn geloct. Heerlijk de wind letterlijk door mijn haar, op mijn hoofdhuid. Behalve wassen met shampoo spray ik elke dag met de Scalp Conditioning Spray op mijn haar. That’s it! 

mijn dreadlocks

Wat ik niet goed kan verklaren is dat mijn haar krult. Mijn haar is van nature gewoon kroes, niet krullend en als ik normaal vlechten droeg hingen ze tot voor kort altijd gewoon recht naar beneden. Van Twists was ik gewend dat ze opkrulden en allerlei kanten opgingen. Deze vlechtjes lijken bijna hetzelfde te doen. Ze krullen op alsof ik krulspelden heb gezet. Zou het komen omdat ik de Kruiden Styling Gel heb gebruikt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *