fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Albert Domini, Surinaamse ondernemer in New York

Het afgelopen weekend was er weer Dance Africa, het festival waar ik voor het eerst begon met het fotograferen van kroeshaar kapsels. Dit is een van de festivals dus. Dit jaar was er een extra verrassing. Terwijl ik terloops rondliep kwam ik Albert Domini tegen, ondernemer en eigenaar van het enige Surinaams restaurant in New York en waarschijnlijk heel Amerika, misschien wel heel noord-Amerika.

Uiteraard wou ik hem zelf aan het woord laten. Nu ben ik benieuwd wat je vind en of je het restaurant zou bezoeken als je eens naar New York komt. Ik en hij ook uiteraard, kijken uit naar jouw commentaar.


Caribbean Suriname Restaurant
128-12 Liberty Ave.
Queens NY 11419
Phone:(718)848-0058
caribbeansurinamerestaurant.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *