fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Silky Shea voor geverfd haar

 

Ik ben gaan zoeken via google op pluizig krullend haar en toen las ik ergens de tip van Silky Shea en toen kwam ik jouw site tegen.  De kapper zegt soms wel eens, het lijkt wel bijna kroes, vandaar dat ik het niet gek vond om je site door te spitten.

silky shea voor droog haar

Hoi,

Ik ben gaan zoeken via google op pluizig krullend haar en toen las ik ergens de tip van Silky Shea en toen kwam ik jouw site tegen.  De kapper zegt soms wel eens, het lijkt wel bijna kroes, vandaar dat ik het niet gek vond om je site door te spitten.

Met veel interesse heb ik je site gelezen. Nu heb ik alleen een vraag.

Ik ben Hollandse en heb superdroog haar. Ik heb wat slag, maar als het nat is heb ik wel meer krullen. Omdat ik grijs ben, wordt mijn haar geverfd. Nu ben ik benieuwd of de producten van je webshop ook voor mij geschikt zijn. En zo ja, wat zou jij mij dan aanraden?

Ik heb wel veel haar, maar het is ook weer dun. Als ik mijn haar zonder iets erin op zou laten drogen dan gaat ieder haartje rechtop staan. Ik heb dus wel iets nodig, waardoor het blijft hangen. Ik hoop dat je mij snapt? Ik laat mijn haar groeien, het is nu wel een stukje langer.

Ik zal een foto toevoegen.

Met vriendelijke groet,
Anita

 ———————————————-

Hi Anita,

Bedankt voor jouw bezoek en jouw vraag.

De haarproducten zijn zeker ook voor andere haartypen dan kroeshaar. Dat weet ik toevallig van een Rusische blondine die de Silky Shea haarboter gebruikt om haar haarpuntjes te beschermen omdat het haar zo droog aanvoelt. Ook zij heeft haar haar geverfd.

Voor jouw denk ik dat de Curly Twist Out haarmelk  perfect zou zijn. Het kan de krulletjes namelijk perfect in vorm houden zodat bij het opdrogen niet recht op gaat staan maar in vorm blijft. Misschien ook goed om daarnaast de Silky Shea Haarboter te gebruiken om te voorkomen dat het droog gaat aanvoelen. Mocht je nog opzoek zijn naar een shampoo dan zou je de Kruiden Shampooo kunnen proberen.

Success en ik hoop dat je een fototje wil sturen met het resultaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *