fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Ready for locs

Sinds ik ooit de valse locs heb gedragen heb ik eraan gedacht eigenlijk ben ik er al een jaar klaar voor: dreadlocks! Dat betekent dus dat ik mijn favoriete afro niet meer zal kunnen sporten, maar is dat wel een opoffering?

Eerlijk gezegd denk ik van niet en wel om de simpele reden dat ik eigenijk bijna nooit meer een afro draag. Eigenlijk doe ik al jaren niet zoveel met mijn haar. De afgelopen jaren heb ik vooral veel producten en sampels getest op mijn eigen haar. Dat betekent de helft met een product en de ander met een sampel. Een behoorlijk kapsel was er nauwelijks bij. Nu mijn productenlijn zo goed als af is, alleen de labels moeten nog, heb ik weer meer vrijheid om te doen wat ik wil en eigenlijk doe ik niet veel meer. Volgens mij ben ik echt toe aan verandering. Ik heb zoveel kapsels gehad, zoveel uitgeprobeerd en ben nu dus klaar om te lokken. I am ready for locs! Lok je met me mee?

Afro kroeshaar

Sinds ik ooit de valse locs (zie artikel Dreadlocs zonder verplichting) heb gedragen heb ik eraan gedacht eigenlijk ben ik er al een jaar klaar voor: dreadlocks! Dat betekent dus dat ik mijn favoriete afro niet meer zal kunnen sporten, maar is dat wel een opoffering?

Eerlijk gezegd denk ik van niet en wel om de simpele reden dat ik eigenijk bijna nooit meer een afro draag. Eigenlijk doe ik al jaren niet zoveel met mijn haar. De afgelopen jaren heb ik vooral veel producten en sampels getest op mijn eigen haar. Dat betekent de helft met een product en de ander met een sampel. Een behoorlijk kapsel was er nauwelijks bij. Nu mijn productenlijn zo goed als af is, alleen de labels moeten nog, heb ik weer meer vrijheid om te doen wat ik wil en eigenlijk doe ik niet veel meer. Volgens mij ben ik echt toe aan verandering. Ik heb zoveel kapsels gehad, zoveel uitgeprobeerd en ben nu dus klaar om te lokken. I am ready for locs! Lok je met me mee?

Als jij ook ready bent of zelfs als je erover denkt, lees dan het artikel over Opties om kroeshaar te lokken. Het is verstandig om goed geinformeerd te zijn voordat je begint.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *