fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Zo maak je een Afro Video

Kroeshaar in een grote afro
Kroeshaar in een grote afro

Als ritueel voordat ik ga lokken, wat betekent dat ik mijn haar de komende jaren niet meer in een afro kan dragen, heb ik dus besloten voor de laatste keer een afro te dragen. Aangezien ik door de jaren ook nogal wat vragen heb gehad over hoe een afro te maken heb ik ook een video gemaakt om uit te leggen hoe je een zo groot mogelijke afro kan maken.

Als ritueel voordat ik ga lokken, wat betekent dat ik mijn haar de komende jaren niet meer in een afro kan dragen, heb ik dus besloten voor de laatste keer een afro te dragen. Aangezien ik door de jaren ook nogal wat vragen heb gehad over hoe een afro te maken heb ik ook een video gemaakt om uit te leggen hoe je een zo groot mogelijke afro kan maken.

Een afro is werkelijk heel simpel en door ervaring kan ik er nu werkelijk binnen een mum van tijd een maken.

Als je echt de grootst mogelijke afro wil, moet je jouw haar vlechten, eigenlijk het liefst in cornrows maar dat kan ik niet. Daarom heb ik gewoon vlechten gemaakt. Twaalf vlechten in mijn haar maken kost mij nog geen half uur. Ja, ik ben een oude rot in het vak maar hier is een tip om het ook heel snel voor elkaar te krijgen: Doe het wanneer je onder de douche staat. Eigenlijk doe ik het altijd op die manier. Om de video te maken heb ik het voor de spiegel gedaan. Je kunt het natuurlijk ook lekker relaxed gewoon voor de tv doen, want de scheidingen zijn niet belangrijk, maar het snelste is echt als je onder de douche staat.

Uitkammen onder de douche
Als je haar eenmaal helemaal nat is, knijp zoveel mogelijk water uit het haar en voeg ruim Silky Shea Haarboter toe. Je merkt hoe lekker de boter wordt opgenomen door het natte haar want het voelt meteen heerlijk zacht. Neem dan een deel van je haar, kam het uit en maak een vlecht. Herhaal totdat je hele haar gedaan is en je zult zien hoe snel het is gebeurd. Het gaat nog sneller alsj het het haar twist, maar dan gaat je haar minder hoog staan en heb je dus een minder uitgestrekte afro.

Aangezien ik dus niet onder de douche stond en al Silky Shea in mijn haar had heb ik voor deze keer de Scalp Conditioning Spray gebruikt om mijn haar vochtig te maken en voor de verandering heb ik de Curly Twistout Haar Cream gebruikt om een mooi krulletje aan het einde van de vlechten te maken.

Nu hoop ik niet alleen dat je wat kunt opsteken van de video, maar dat je ook een afro gaat dragen en uiteraard foto’s upload of opstuurt. Voor nu kijk ik uit naar jouw commentaar.

 

ps. sorry voor mijn ik-ben-pas-wakker look. Ik heb niet altijd zin om me op te tutten en we weten allemaal hoe we eruit zien als we pas zijn opgestaan, toch? 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *