fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Mijn haar is gegroeid dankzij de Going Natural Hair Care producten

Haar groei resultaat

Mijn probleem nu is het textuur van het haar. Ik heb best dik kroes haar echt caribisch mama Surinaams papa Antiliaan en ik vind het echt niet mooi zo een dikke korte bos op mijn hoofd.

Mijn vraag de producten die je aanbied op de site een soort klei is dat ook om het haar te ontkroezen. Zo niet kan ik dan een kinderrelaxer gebruiken om het haar toch weer wat beter eruit laten zien. Ook voor mijn korte kapsel.

Vlechten en dreads staan mij niet en eerlijk gezegd ook niet mijn ding. Vindt het prachtig bij jou en anderen daar niet van. Ik ben op zoek naar een oplossing. Draag nog de pruik op mijn naturel haar. Niet geplakt hoor.

Is het verstandig om de kinderrelaxer te gebruiken terwijl mijn haren nog niet helemaal hersteld zijn? Aub heb je wat tips? Alvast bedankt.

———————————-

Hi,

Ik ben heel blij te horen dat het goed met je haar gaat en hoop dat je een recentie wil plaatsen bij de producten die zo goed bevallen zijn en je haar hebben opgeknapt.

Helaas bied ik geen producten aan om haar te ontkroezen en ik zou je ze eerlijk gezegd ook aanraden vanwege je ervaring. De basis van de haarproblemen die wij hebben komt voort uit het feit dat we problemen hebben met de textuur van het haar. Vrouwen willen er alles aan doen om toch maar dat kroeshaar niet te laten zien omdat ze zich er niet prettig meevoelen. Ze vinden het niet mooi en voelen zich niet mooi, sommigen schamen zich ronduit voor het haar en70% gaat zo ver dat ze liever het haar vernietigen dan met kroeshaar te lopen. 

Ik heb zelf tot 3 keer mijn haar zien breken tot bijna zo een kale plek als jij had. Dit nadat ik een heerlijk gezonde kroesse bos haar had gekweekt door 6 maanden te vlechten. Het deed me elke keer weer pijn om mijn haar te zien breken en die kale plek terug te zien. Mijn probleem was niet dat ik problemen had met de textuur, maar dat ik niet goed wist wat ik met mijn bos kroeshaar moest.

Uiteindelijk is het allemaal goedgekomen want daarom doe ik nu wat ik doe zodat anderen niet de weg hoeven te gaan die ik bewandeld hebt. Zodat anderen kunnen zien dat heel veel mogelijk is met kroeshaar en hun eigen draai daarin kunnen vinden.

Uiteraard is het jouw haar en uiteindelijk moet je zelf een beslissing nemen. Het enige wat ik je mee kan geven is wees zuining op jouw mooie kroese krulletjes want ook al vind je ze niet mooi als ze er niet meer zijn zal het je heel verdrietig maken en ondanks wat er wordt beweerd zijn ze heel breekbaar. 

Verder denk ik dat Sisterlocks misschien wel wat voor jou zijn. Dat zijn hele dunne locs die niet meteen op vlechten, locs of kroeshaar lijken. In mei organiseer ik een kroeshaar weekend. Hopelijk kun je naar een demonstratie komen kijken. 

Odi,
Mireille

De aanbevolen producten waren:

Going Natural Kruiden Shampoo en Going Natural Detox Conditioner

Scalp Conditioning Spray

De pepermunt is erg goed om de hoofdhuid te stimuleren en daarmee ok de haarwortels te activeren zodat het haar extra kan groeien, maar je hoofdhuid moet niet beschadigd zijn.

 

2 thoughts on “Mijn haar is gegroeid dankzij de Going Natural Hair Care producten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *