fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Hoe houd ik mijn natuurlijke Krullen langer dan een dag mooi?

Beste Mireille, Mijn naam is Mylène en ik heb een paar vragen voor u. Tijdens het wassen van mijn haar komen mijn natuurlijke krullen tevoorschijn en ben ik tevreden met mijn haar. De volgende dag is mijn haar een droog rommeltje op mijn hoofd. Ik weet niet wat ik moet doen om mijn krullen weer terug te krijgen. 

Vrouw met Krullend haar

Hierdoor draag ik mijn haar elke dag in een staart terwijl ik het het liefst los zou dragen. Wat zou ik hiertegen kunnen doen? Kan het zo zijn dat mijn haar niet bestemd is om los gedragen te worden?

Mijn tweede vraag gaat over stijl haar. Als ik mijn haren met een stijltang stijl maak of laat stijlen bij de kapper kan ik hier nooit lang van genieten. In de winter komt dit waarschijnlijk door de regen etc. maar ook in de zomer heb ik hier last van. Zou u mij misschien producten, methodes of stijltangen aan kunnen raden waarmee ik dit kan voorkomen en langer kan genieten van mijn gestijlde haar?

Achtergrondinformatie:
Ik ben van Surinaams/Kaapverdische afkomst. De producten die ik gebruik zijn shampoo van creme of nature, olie en gel hair polishers van ic (oranje en wit) en haarvet van soft touch. Als ik mijn haar stijl gebruik ik alleen roze hair polisher van ic.

Ik hoop dat u tijd heeft om mijn vragen te beantwoorden.

——————————————————————————————

going natural twistout curly creamHi Mylène,

Bedankt voor het bezoek aan kroeshaar.com en jouw vraag. Deze vraag heb ik vager gehoord. Jouw geval is heel herkenbaar.

Jouw krullen zien er heel mooi uit op de eerste foto en ik weet heel goed wat je bedoeld als ik kijk naar het tweede plaatje. Het ziet er naar uit de producten je het gewenste resultaat geven maar het haar blijft niet al te lang goed zitten.

Van producten met bijvoorbeeld siliconen is het bekend dat ze in eerste instantie goed resultaat geven maar dat het haar daarna algauw uitdroogt. Zorg er daarom voor dat je weet wat voor producten koopt en leer welke ingredienten je moet vermijden: Bij deze de link naar Te vermijden ingredienten.

Ik denk dat het misschien goed zou zijn om te beginnen met een Detox om jouw haar te reinigen van alle opgehoopte productresten. Dat is de Clean Start bestaande uit de Going Natural Kruiden Shampoo en Going Natural Detox Conditioner.

Om jouw krullen goed in het haar te houden zou ik de Curly Twistout Haar Cream aanraden. Met deze cream kun je de krullen heel makkelijk in je haar krijgen. Gewoon in jouw haar smeren als je opstaat ‘s ochtends, je haar hoeft niet eens nat te zijn. Door gewoon tegelijkertijd lekker met je vingers het haar te ontknopen komen de krullen vanzelf naar voren.

Ik hoop dat je het probeert en ben benieuwd naar het resultaat.

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *