fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Het opsteken van kroeshaar video

Een updo of te wel een opgestoken kapsel heeft veel voordelen, zeker als het om kroeshaar gaat. Ten eerste hoef je je niet al te druk te maken dat je kapsel in elkaar gaat vallen zoals wanneer het haar gestraight is. Kroeshaar staat namelijk van nature trots rechtop, zoals wordt beweerd, in connectie met het hogere.

 Een ander voordeel, ten opzicht van een twist out bijvoorbeeld, is dat je niet bang hoeft te zijn dat je jouw kapsel “uitzweet”. Mijn allereerste twist out was aan het eind van de avond en in elkaar gestorte afro. Dat kwam omdat ik niet goed wist wat ik deed maar meer nog omdat ik niet de juiste producten voorhanden had. De Curl Keeper bestond toen helemaal nog niet.

Het lekkerste van een updo is voor mij dat je je werkelijk geen zorgen hoeft te maken, dat je haar in de war raakt. Dat is zeer belangrijk, zeker als je zo een vervent danser bent als ik. Met gestraight haar durfde ik aan het eind van de avond echt niet in de spiegel te kijken. Ik wist toch dat ik er als een verzopen kat uitzag anders staken die gestraighte uiteinden van me wel alle kanten uit. Met dit opgestoken kapsel kan ik je vertellen zal dat totaal geen probleem zijn, maar niet alleen dat. Het kapsel geeft je een heel ander uiterlijk en je kunt er zelfs chic mee voor de dag komen. Bij deze de instructies.

going natural curly twistout creamgoing natural hair gel

Benodigdheden:

Een grote, lekkere wilde bos krullen of kroeshaar

Kruiden Styling Gel of de Curly Twistout Haar Cream

Haarspelden en Sierspelden voor kroeshaar

Zachte borstel

Stap 1: Uitkammen of uitborstelen is optioneel. Als je bijvoorbeeld net een twist out hebt gedaan kun je de golfjes in het haar laten zoals ik dat heb gedaan. Wil je dat niet, wil je meer dat het haar er glad uit ziet dan kun je het haar uitborstelen.

Stap 2: Breng al het haar naar achteren en draai het in een rol. Misschien moet je dit een paar keer doen om aan te voelen of het goed zit, maar als het eenmaal zit, neem dan een haarspeld van het type 1 om het geheel vast te spelden. Zie video. Sorry dat de video een beetje onduidelijk is. Ik hoop dat je in iedergeval het rol moment eruit kunt halen.

Bij mij is er maar een haarspeld nodig want ik ben inmiddels heel handig maar gebruik zovel haarspelden als nodig. Als het haar eenmaal goed en mooi vast zit, vervolg dan met stap 3.

Stap 3: Kijk nu goed hoe je het haar wil opsteken. Wil je de zij kant zo plat mogelijk laten liggen of wil je dat het wat bolt. Gebruik ook hier indien nodig haarpselen om de krulletjes op z’n plaats te houden.

Stap 4: Hier kun je lekker los gaan en je eigen fantasie er oplos laten. Kijk bijvoorbeeld welke kant je liever hebt dat het haar uitgaat of je van hoog opgestoken kroeshaar houdt of dat je liever wil dat het plat ligt. Houd haar pennetjes bij de hand om de look meteen vast te pinnen als je die hebt gevonden.

Stap 5: Opsieren, is de leukste fase. Neem zoveel sierspelden als je zelf wil. Deze silveren uit de webshop zijn altijd handig. Vooral bij bruidskapsels of gewoon voor huwelijken zie ik vrouwen ze vaak dragen. Ze kunnen dus voor elke gelegenheid worden gebruikt. Zelf gebruik ik meestal 3 voor en 3 achter, maar kijk wat je zelf leuk vind. Success! Uiteraard kijk ik uit naar jullie reacties. 

Met Sierpelden. Check de webshop voor de haarspelden: De Kroeshaar Webshop speciaal voor Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *