fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Happy Holidays!

Ik heb weer eens het voorrecht terug te kijken op een bijna afgelopen jaar. Hoewel het persoonlijk niet van een leien dakje is gegaan was 2012 ongekend vol hoogte punten voor kroeshaar.com. Guadeloupe op uitnodiging van Aline Tacite voor het Natural Hair evenement aldaar

kroeshaar kapsel opgestoken

Ik heb weer eens het voorrecht terug te kijken op een bijna afgelopen jaar. Hoewel het persoonlijk niet van een leien dakje is gegaan was 2012 ongekend vol hoogte punten voor kroeshaar.com. Guadeloupe op uitnodiging van Aline Tacite voor het Natural Hair evenement aldaar

Ik heb weer eens het voorrecht terug te kijken op een bijna afgelopen jaar. Hoewel het persoonlijk niet van een leien dakje is gegaan was 2012 ongekend vol hoogte punten voor kroeshaar.com. Guadeloupe op uitnodiging van Aline Tacite voor het Natural Hair evenement aldaarvond ik absoluut fantastisch, evenals het feit dat de Amerikaanse modellen van America’s Next Natural Model voor het eerst een fotoshoot hebben gedaan in Surinaamse marronkleding waarmee ik een deel van de Surinaamse geschiedenis heb kunnen overdragen. 
Ook het tienjarig jubileum van kroeshaar.com waar ik uiteraard dankzij jullie bij stil mocht blijven staan was een niet te vergeten hoogtepunt en de uitnodiging van Chantel Zalmijn was een goede afsluiter.

kroeshaar kapsel opgestokenNieuwe ontwikkelingen
Voor de shoppers onder ons, het zal je opvallen dat de WebShop enigzins veranderd is. Als het goed is, is bestellen nu makkelijker en overzichtelijker. De Webshop heeft een nieuw aanzicht.

Ook is het makkelijker geworden om commentaar te plaatsen, vragen te stellen en feedback te geven. Ik krijg nameijk veel reacties via mail maar met deze nieuwe ontwikkeling hoop ik jullie de reacties gewoon bij de artikelen kunnen plaatsen. Het voordeel is niet alleen dat anderen die met dezelfde vraag zitten ook kunnen meelezen, ik kan namelijk ook sneller reageren.

Graag geef ik het woord is nu dus aan jullie. Ik graag uit naar jouw reactie op de nieuwe artikelen en misschien meer nog op de volgende vragen: wat je vind van de site en wat zie je graag gebeuren op kroeshaar.com in 2013? Klik hier om jouw ideeen, opmerkingen en feedback te geven.

Nieuwjaars kapsel
Rest mij nog mijn laaste kapsel voor het jaar met jullie te delen. Het is een updo of wel opgestoken haar. Dit kapsel heeft een aantal voordelen voor degenen die uitkijken naar de laatste party van 2012. Wil je weten wat voor voordelen of lijkt het je leuk om het ook te doen, klik dan hier: Het opsteken van kroeshaar

Ik wens jou en jouw familie gegezegende feestdagen en een fantastisch nieuw jaar!
Tot ziens in 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *