fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Pijnloos, makkelijk en simpel ontknopen met de No More Knots

Prolemen met je haar ontknopen? Zie je er tegenop om je haar te kammen? Vanaf nu is hier een oplossing voor. Maakt niet uit hoe dik jouw haar is. Met de juiste producten bij de hand kun je pijnloos, makkelijk en simpel ontknopen. 

Kroeshaar uitkammen en ontknopen

Er zijn niet veel mensen op deze aardbol die meer haar dan Zavia hebben en sinds korrt is ontknopen zelfs voor haar een fluitje van een cent.

Wat je tenminste nodig hebt is het volgende:

De No More Knots detangler en een kam of borstel naar keuze. Dit kan de Knopen teezer zijn, maar ook de Denman borstel of een anti-statische kam met wijd uitstaande afgeronde tanden.

Het is de No More Knots die eigenlijk echt magisch werkt als het gaat om kroeshaar te ontknopen. De formule verminderd de tijd om kroeshaar uit te kamen met de helft bij de gemiddelde gebruiker. 

Bij deze de stappen:

1) Spray No More Knots in het haar zodat de knopen alvast wat losser komen.

2) Neem dan een handelbaar deel in de palm van jouw hand en spray indien nodig nog wat detanger in het haar. Het haar hoeft niet klets nat te zijn maar wel gewoon lekker vochtig genoeg. 

3) Neem dan de Kam of borstel. Het zal je meteen opvallen hoe makkelijk deze door het haar glijdt.

Begin onder aan het haar met ontknopen en werk naar boven toe. Maak dan een twist of een vlecht van het deel dat nu is onknoopt

4) Herhaal het bovenstaande totdat alle delen zijn ontknoopt en viola! Je zal merken  dat ontknopen nog nooit zo snel is gegaan en zo makkelijk geweest.

Hetzelfde kun je eigenlijk ook doen met de Silky Shea Haarboter. Behalve dat deze natuurlijke boter makkelijk helpt ontknopen, is het ook nog verzorgend. Een combinatie van beiden is helemaal ideaal. 

Als je beiden wil proberen, kies dan voor de Weg Met Knopen Combo. Normaal Normaal 21 euro, maar als je beiden koopt betaal je maar 19 euro.

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *