fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Inspiratie voor de feestdagen

Mireille met Loc extensions

Voor degenen die het nog niet weten, ik heb een haat-liefde relatie met extensies. Ik vind het vreselijk om ze erin te laten doen en ze loshalen vind ik zowat nog erger. De tijd waarin ik gewoon onbezorgd kan opstaan zonder me te bekommeren om mijn haar, is echter super!

Vandaar dat ik als de drukte weer eens de overhand krijgt in mijn leven, toch weer extensies overweeg, ook al gaat er absoluut niks boven mijn eigen kroeshaar. Dit kapsel is volgens mij twee jaar geleden en geloof me ik kon daarna geen extensies meer zien!

Ik heb loc extensies gedaan omdat ik ik ten eerste wilde weten hoe locs mij zouden staan, maar ook om anderen die altijd met extensies lopen en vooral degenen die overwegen kroes te gaan, voor de verandering eens locs te proberen.

En ik moet toegeven, loc extensies waren de beste die ik ooit heb gehad. Ik heb ze er bijna in laten zitten.


Dit kapsel heb ik zelf gemaakt. Ik deed het ook altijd als ik lange vlechten droeg. Het is heel makkelijk te doen.

Je pakt het haar aan weerzijden en maakt letterlijk een knoop in het haar. Daarnaa stop je de rest van het los hangende haar toe aan de knoop. Het is echt super easy. Hoort bij een easy style.

De verzorging: Was een keer per week met de Kruiden Shampoo, die was vaak zelfs de meest onmogelijke vuiltjes weg. Dagelijks sprayen met de Scalp Conditioning Spray houdt het haar zacht en soepel en voorkomt een droge hoofdhuid, maar vooral jeuk. That’s it! Beidn ijn verkrijgbaar in de shop. 

Mireille met Loc extensions

Mireille met Loc extensionsMireille met Loc extensions

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *