fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Mijn eerste haar video voor een super makkelijke Twist Out in kroeshaar

Steeds vaker kreeg ik de vraag waarom ik geen haar videos doe. Wel daar zijn taloze redenen voor, maar zoals elke goede website betaamd, hebben jullie het voor het zeggen. Het heeft even geduurd maar het is eindelijk dan zover: mijn eerste haar instuctie video. Uiteraard wil ik nu wel graag jouw mening horen.

going natural twistout curly cream

 Aangezien dit het kapsel is waarmee ik 80% van de tijd rondloop is het de Easy Twist Out geworden. Zoals de naam doet vermoeden is het ook voor mij het makkelijkste en simpelste kapsel. En niet alleen dat, het kost ook 

minimaal tijd.

Om het voor te bereiden maak ik voor het slapen gaan 9 tot 12 twists met de Curly Twistout Haar Cream. Dit kost mij ongeveer 15 minuten. Ja, na zoveel jaar kan ik dit nu echt binnen no time en het scheelt enorm in tijd want je hoeft dus helemaal niet zulke kleine twists te maken wat uren tijd kost. Om wat extra lengte en volume te creeren maak ik dan van elke 3 twists een vlecht. Dit alles kost hooguit een half uurtje tijd.

De volgende dag is het zelfs nog makkelijker. Het enige wat je hoeft te doen is de gevlochten twists los te halen. Dat duurt ook nog geen half uur. Ik doe dit binnen 15 minuten en ben zo de deur uit. Ik hoop dat je dit ook probeert en een fototje of video upload.

Voor de sierkammetjes check De Kroeshaar Webshopspeciaal voor Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

Tegenwoordig is ook de Kruiden Styling Gel verkrijgbaar om de krullen in het haar te houden.

ps. Voor degenen die het is opgevallen: ik ben dus een Surinamer in New York en geen New Yorker in Suriname. Foutje, bedankt! 

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *