fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Video: Easy Twist Out voor elk Kroeshaar Type

De Twist Out is ongetwijfeld het meest populaire kapsel bij ons kroesharigen. Toch hebben sommige mensen moeite met het maken van mooie strakke krulletjes iin kroeshaar. Met deze instructies en de video kan het haast niet meer mis gaan. 

Voor ik met locs begon was dit het kapsel waarmee ik 80% van de tijd rondliep. Ik noem het de Easy Twist Out. Zoals de naam doet vermoeden is het ook voor mij het makkelijkste en simpelste kapsel. En niet alleen dat, het kost ook minimaal tijd omdat ik het combineer met mijn laaste douche voor de dag voor het slapen gaan. 

going natural twistout curly creamoor ik onder de douche ga smeer ik wat Silky Shea Haarboter in mijn haar zodat mijn haar lekker makkelijk uitkamt als ik onder de douche sta. Afhankelijk van mijn mood kom ik met 9 tot 12 twists onde der douche vandaan. De twists heb ik dan helemaal uitgeknepen maar om het nog sneller te laten drogen doe ik er een baddoek overheen. Als na een half uurtje rondlopen, tv kijken, kleren kaar zetten voor de volgende dag, mijn haar droog wat is opgedroogd kam ik het door met de Curly Twistout Haar Cream en de Going Natural Kruiden Styling Gel.

Het maken van de twists is heel makkelijk. Omdat het al uitgebreid uitgekamd is onder de douche kost het mij nog geen 15 minuten. Het is wel zaak dat de melk en de gel echt goed opgenomen door het haar. Als je last hebt van droog haar of haar dat geen producten opneemt raad ik je aan eerst de Detox Conditioner te gebruiken. Om wat extra lengte en volume te creeren maak ik dan van elke 3 twists een vlecht. Dit alles kost hooguit een half uurtje tijd.

De volgende dag als mijn haar echt helemaal droog is, is het zelfs nog makkelijker. Het enige wat je hoeft te doen is de gevlochten twists los te halen. Dat duurt ook nog geen half uur. Ik doe dit binnen 15 minuten en ben zo de deur uit. Ik hoop dat je dit ook probeert en een fototje of video upload.

Check de shop voor: Sier Kammetjes voor kroeshaar


Tegenwoordig is ook de Going Natural Kruiden Styling Gel verkrijgbaar om de krullen in het haar te houden.

ps. Voor degenen die het is opgevallen: ik ben dus een Surinamer in New York en geen New Yorker in Suriname. Foutje, bedankt! 

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *