fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Flat Twists

Op de foto mijn allereerste professioneel kapsel in Amerika, Flattwists. Het was ook de eerste haarshow die ooit bezocht in New York en mijn allereeste professionele fotoshoot.

first-flat-twists-mireilleKapster Netu was opzoek naar modellen voor de haarshow. Als model kreeg je een gratis kapsel aangemeten dus ik en mijn nooit gesteilde haren waren er als de kippen bij.

Fotograaf Keston Duke maakte foto’s voor alle modellen die mededen en zo is het gekomen dat ik een foto heb overgehouden van dit evenement dat plaats vond in 2002. De foto heb ik ook nog kunnen gebruiken voor de cover van mijn eerste boek, Kroeshaar, wat je moet weten en meer. Wie weet dat nog? Klik op de link als je jouw geheugen wil verfrissen:  Verslag van de Publicatie van het eerste Nederlandse Boek over Kroeshaar

Zoals je ziet is dit een tijdloos kapsel. Het kan altijd voor iedere gelegenheid. Daarna ben ik nog vaak naar Netu geweest. Elke keer was het weer net ietsje anders.

Dat Kroeshaar is nooit hetzelfde is had ik dus algauw in de gaten. Zelf is het me nooit gelukt om Flattwists te maken. Misschien ben ik niet handig genoeg of heb ik niet genoeg geduld.

Heel gauw ben ik tot de conclussie gekomen dat je sommige dingen gewoon aan professionals moet overlaten, denk je niet?

 

Aan te raden producten voor Flat Twists: Silky Shea Haarboter

 

Kruiden Styling GelSilky Shea Hair Butter

 

Nu ben ik benieuwd naar jouw mening. Wat vind je van dit kapsel? Ouderwets of kan het nog?

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *