fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

De 10 Jaar Kroeshaar Giveaway

Bij deze dan. De 10 jaar kroeshaar giveaway. Om te weten hoe je kunt winnen, bekijk de compilatie video van de geschiedenis van de website, kroeshaar heden ten dagen in Brooklyn en de super leuke felicitaties die ik heb mogen ontvangen.

Bij deze dan. De 10 jaar kroeshaar giveaway. Om te weten hoe je kunt winnen, bekijk de compilatie video van de geschiedenis van de website, kroeshaar heden ten dagen in Brooklyn en de super leuke felicitaties die ik heb mogen ontvangen.

 

 

 

Bij deze dan. De 10 jaar kroeshaar giveaway. Om te weten hoe je kunt winnen, bekijk de compilatie video van de geschiedenis van de website, kroeshaar heden ten dagen in Brooklyn en de super leuke felicitaties die ik heb mogen ontvangen.

In de video wordt alleen de ketting als prijs vermeld, maar je ontvangt dus het hele pakket. De haarproducten die je toegestuurd krijgt zijn de meest begeerde producten uit de webshop:

De Silky Shea haarboter, Haarmelk, Detox Deep Conditioner, No more knots, Scalp Conditioning Spray de Deep conditioner en uiteraard de unieke ketting die nergens verkrijgbaar is.

Plaats jouw felicitatie hier in het commentaar vak of the link naar jouw video voor een kans op dit gratis pakket.

Een speciale dank aan Xiomara van La Morena Beauty die ook in de video te zien is. Ze heeft een fantastische beauty salon die op 11 november een party geeft met nog veel meer beauty giveaways. Dit mag je echt niet missen. Bij deze de link naar haar website: http://lamorenabeauty.nl/InsideOut/

 


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *