fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Het Seizoen van Kroeshaar

  Afgelopen weekend was ik uitgenodigd voor het “One World, Many Naturals” event omdat going-natural.com genomineerd was voor een award. Dat was dus de aanleiding om mijn hoed 

kroeshaarAfgelopen weekend was ik uitgenodigd voor het “One World, Many Naturals” event omdat going-natural.com genomineerd was voor een award. Dat was dus de aanleiding om mijn hoed  


Beste leden. Het kroeshaar seizoen lijkt serieus begonnen. In heel Amerika worden er kroeshaar bijeenkomsten georganiseerd, teveel om op te noemen, laat staan te bezoeken.

Afgelopen weekend was ik uitgenodigd voor het “One World, Many Naturals” event omdat going-natural.com genomineerd was voor een award. Dat was dus de aanleiding om mijn hoed te dragen. Niet echt voor Prinsjesdag. En voor degenen die het toch altijd vragen, mijn haar daaronder en aan de zijkant is lekker losjes in een twistout, uiteraard gedaan met de Twist Out Haarmelk. 

KroeshaarWat een ontzettend leuk evenement was dat. De prachtige kapsels waren heerlijk inspirerend, maar de mensen waren ook gewoon nice. Voor mij was het absoluut genieten en het allerleukste was nog wel om bloggers en vloggers in real life te ontmoeten.

Misschien heb je gehoord hebt van Franchesca Leigh Ramsey, maar dat is dus een vlogger die ik in 2010 heb geinterviewd en nu krijgt ze een eigen TV show! Het is een super mens; open, grappig, talentvol en werkelijk een plaatje om te zien. Klik op de volgende link om de foto’s te bekijken: One world many naturals.

Met deze ontwikkelingen ben ik natuurlijk helemaal in mijn element en zelfs een beetje extra omdat kroeshaar.com volgend maand 10 jaar bestaat! Ik weet niet of jullie het weten, maar ik ben de site begonnen omdat ik benieuwd was naar hoeveel mensen nou geinteresseerd zouden zijn in mijn eerste boek: Kroeshaar, Wat je moet weten en meer. Kroeshaar was toen volgens mij nog taboe en ik had geen idee hoe mijn boek ontvangen zou worden.

Ik kan me een boos en uiteraard annoniem mailtje herinneren van iemand die vond dat ik verschrikkelijk negatief bezig was en een andere reactie van iemand die vroeg waarom ik niet liever over gestraight haar schreef. Hopelijk begrijpen deze mensen nu dat ik helemaal niet negatief bezig ben en waarom. 

Je hoeft maar om je heen te kijken om te zien dat in het afgelopen Decennium er heel veel is veranderd. Kroeshaar leeft! Meer dan ooit.

Ik ben heel dankbaar dat ik een bijdrage heb kunnen leveren aan deze ontwikkeling. Tegelijkertijd besef ik dat ik heel veel aan jullie, lezers en bezoekers, te danken heb. Daarom gaan we uiteraard samen feestvieren. Tot en met 18 oktober geef ik helemaal gratis elke week een pakket weg.

Het eerste pakket gaat naar degene die het leukste commentaar achterlaat in het album van mijn eerste boekpresentatie. Wie weet het nog, wie was er bij? Klik op de volgende link om jouw geheugen te verfrissen of gewoon om je een idee te geven hoe het was. Vergeet niet commentaar achter te laten voor het prijzenpakket. Bij deze de link: Publikatie: Kroeshaar; wat je moet weten en meer.

Aangezien ik bezig ben met de organisatie van mijn fotos heb is inmiddels ook mijn Brooklyn album online. Klik hier om een indruk te krijgen van Bedstuy.

Last but nog least heb ik een mailtje ontvangen van iemand die werkelijk mijn haar beschrijft zoals het was toen ik nog relaxte: stijf en ik kon er niks mee. Klik hier voor het advies: Mijn haar is lelijk stijf

Vergeet niet de webshop  te checken in deze dagen op naar 10 jaar kroeshaar.com!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *