fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

In de ban van politiek

Een nieuw seizoen betekent helaas het einde van de zomer in dit geval, maar niet getreurd. Kroeshaar.com heeft alleen maar goeds voor jou en alle andere kroesedes in petto. Niet alleen geven we elke week tips hoe je jouw haren gezond kan houden en hebben we regelmatig aanbiedingen in de Webshop, ik beantwoord ook vragen, er zijn wat videos op komst en we houden je op de hoogte van wat in politiek Amerika gebeurt.

 

 

Een nieuw seizoen betekent helaas het einde van de zomer in dit geval, maar niet getreurd. Kroeshaar.com heeft alleen maar goeds voor jou en alle andere kroesedes in petto. Niet alleen geven we elke week tips hoe je jouw haren gezond kan houden en hebben we regelmatig aanbiedingen in de Webshop, ik beantwoord ook vragen, er zijn wat videos op komst en we houden je op de hoogte van wat in politiek Amerika gebeurt.

 

 

First Lady Michelle ObamaEen nieuw seizoen betekent helaas het einde van de zomer in dit geval, maar niet getreurd. Kroeshaar.com heeft alleen maar goeds voor jou en alle andere kroesedes in petto. Niet alleen geven we elke week tips hoe je jouw haren gezond kan houden en hebben we regelmatig aanbiedingen in de Webshop, ik beantwoord ook vragen, er zijn wat videos op komst en we houden je op de hoogte van wat in politiek Amerika gebeurt.

 

Allereerst hoop ik dat jouw afsluiting van zomer net zo goed was als de mijne. Hoewel Labor Day in Amerika een vrije dag is geeft het tegelijkertijd ook de start van een nieuw schooljaar aan. Met de West Indian Day Parade in Brooklyn kan een ieder waardig afscheid nemen met een vrolijke kijk op een nieuw seizoen. Klik hier voor de foto’s: West Indian Day Parade.

Nu de Democratische conventie aan de gang is ben ik weer eens helemaal in de ban van de verkiezingen. Je zult vast en zeker wel hebben gehoord over de speech van First Lady Michelle Obama. Nog steeds geinspireerd door haar woorden kon ik het niet laten om te schrijven over de power van vrouwen in Amerika. Lees het hier en laat me weten wie jouw power vrouw is. Ik ben heel benieuwd: Vrouwen Power

Een lokale power vrouw over wie je deze week kan lezen is Rosita Leeflang; een voorbeeld Surinaamse vrouw, journalist en nieuwslezer met kroeshaar.

Natuurlijk heb ik ook vraag beantwoord: De twist out met sterk gekruld haar en vergeet niet de WebShop te checken voor aanbiedingen.

Odi,
Mireille

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *