fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Zou een Twist out lukken met mijn sterk gekruld haar, type O

Hi, Mijn naam is Mercy van Laar en ik ben 15 jaar oud. Ik ben geboren in Nigeria en heb haartype: O Sterk gekruld!! Ik draag nu geregeld gewoon vlechten, maar ik zou eens iets anders willen uitproberen, want mijn haar is denk ik wel lang genoeg nu om iets anders te proberen.

the best natural shampoo

Ik wilde heel erg graag gaan straighten, maar door al die verhalen te lezen op deze site ben ik beslist van gedachte veranderd! Daarom zou ik graag De Twist Out willen uitproberen, want ik heb gezien hoe je daarmee je haar op verschillende manieren kan dragen. ik weet niet of dat bij mijn haartype ook mogelijk is.

Mijn haar kroest heel erg en als mijn haar nat is dan trekt het helemaal in en is het niet meer kambaar. Met dat kammen heb ik wel problemen, er zitten nadat ik mijn haren gewassen heb of heb geslapen of de lucht is vochtig, gelijk verschrikkelijk veel klitten in en tot nu toe heb ik daarvoor nog niet de juiste middelen om die klitten eruit te krijgen, en om mijn haar redelijk vloeiend te kunnen kammen. hebben jullie daar iets voor?

En ik ben een meisje dat ‘s ochtends het liefst niet te lang voor de spiegel staat om haar haar GOED te doen voor school 🙂 Dus stel ik twist mijn haar, en ik slaap erop, zitten er dan de volgende dag klitten in, of moet ik er niets meer aan doen?…

going natural twistout curly creamZou ik elke dag opnieuw mijn haar moeten twisten om klitten te vermijden, of gewoon elke week?..
kan ik als ik twists heb ook mijn haren wassen?..

Ook zou ik niet weten wat ik voor die twist out nodig heb, als ik het überhaupt kan doen. Hoe krijg ik mijn haar kambaar, minder droog, en minder kroesbaar?… Ik heb veel vragen, maar ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.

Groetjes Mercy

——————————————

Beste Mercy,

Bedankt voor jouw bezoek aan kroeshaar.com en uiteraard jouw vraag waar ik heel blij mee ben. Uiteraard ben ik blij met je vraag omdat omdat je beslist hebt afgezien van relaxen, maar ook omdat het klinkt alsof je gezegend bent met een heerlijke dikke bos kroeshaar waar menigeen jaloers op is. Lurie Daniels is een vriendin van me met zulk haar en haar foto was het top stuk van mijn tentoonstelling. Iedereen was het er unaniem mee eens dat het haar gewoon prachtig is. Die foto is een paar jaar geleden genomen en het haar van Lurie die een eigen advocaten buro heeft in Manhattan, is nu nog veel langer.

Als jij jouw haar ook mooi lang wil laten groeien stel ik voor dat je allereerst leert hoe je het moet ontknopen en hoe je het moet wassen. Ontknoop het haar nooit als het droog is anders heb je kans dat het gaat breken. Spray gewoon een klein beetje No More Knots op het haar voor het ontknopen en je zal merken dat de kam of borstel door het haar glijdt. Als je haar echt dik is zou ik je ook de Knopen Teezer willen aanraden want geloof me, met deze borstel ontknoop je het haar in de helft van de tijd als wanneer je elke andere kam of borstel gebruikt.

Going Natural clean start ComboOm je haar te wassen zou ik om te beginnen de Going Natural Kruiden Shampoo aanraden. Ik vermoed namelijk dat jouw haar droog aanvoelt vanwege productophoping. Een heleboel mensen gebruiken conditioners en haarvet doorelkaar om het haar zacht te maken, maar wat men niet weet is dat deze producten vaak resten achterlaten die moeilijk uit te wassen zijn. Daarom moet je van tijd tot tijd een diep reinigende behandeling doen.  Dat kun je met de Clean Start doen of met de Going Natural Detox Conditioner.

Gebruik een conditioner nadat je het haar gewassen hebt en kam dan pas het haar uit, als de conditioner er nog in zit. Doe het in delen, niet je hele haar tegelijkertijd. Neem een deel dat net in jouw handpalm past. Als het eenmaal vrij van knopen is, maak er dan een twist van. Dit maakt het ontknopen heel wat makkelijker en als je haar opdroogt zal het niet zo vol knopen zitten. Gebruik een grote kam met wijd uitstaande tanden.

Wat ook heel belangrijk is, is dat je nooit gaat slapen met jouw haar los. Zorg ervoor dat je haar altijd in vlechten, twists of gewoon opgerold is zodat het niet de kans krijgt om in de war te raken wanneer je slaapt. Het hoeven niet hele kleine twists te zijn. Gewoon 6 tot 12 grote twists of vlechten is meer dan genoeg. Dat kost niet veel tijd en dan kan je alles met je haar.

De twistout met jouw type haar is zeker mogelijk. Zie de video van Lurie. Haar haar was niet helemaal droog dus het kan beter, maar dan heb je tenminste een idee.

Ik ben ook een type dat niet graag heel lang voor de spiegel staat. Daarom heb ik ook een makkelijke manier uitgevonden om een snelle twist out te doen. ‘s avonds voor het slapen gaan maak ik ongeveer 9 tot 12 grote twists met de haarmelk. De haarmelk borstel ik echt goed door het haar. Van elke drie twists maak ik vervolgens een vlecht. Als ik 9 twists heb worden het dus 3 vlechten, als ik 12 twists heb worden het er 4.

De volgende ochten kan ik echt gewoon binnen 10 minuten de vlechten en de twists eruit halen en viola, that’s it. Ik hoef niet meer te kammen, gewoon mijn haar regelen. Hier kun je mijn uitgebreide instructies lezen Vrolijke krullen in kroeshaar en hier kun je de video’s van Lurie bekijken. Hoe je het haar uitkamt en hoe je een twist out maakt. 

Nou, hopelijk ben je zo op weg geholpen. Success met de twist out en stuur een foto als je wil.

Odi,
Mireille

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *