fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Deze week

Na zo een drukke periode is het tijd voor een time out. Ik geniet met volle teugen van de New Yorkse zomer. Het is heet, de zon schijnt en er is meer dan genoeg te doen. Te veel eigenlijk.

kroeshaar hoofddoek Na zo een drukke periode is het tijd voor een time out. Ik geniet met volle teugen van de New Yorkse zomer. Het is heet, de zon schijnt en er is meer dan genoeg te doen. Te veel eigenlijk.

Mijn Pangi Wrap

Hallo Mensen,

Na zo een drukke periode is het tijd voor een time out. Ik geniet met volle teugen van de New Yorkse zomer. Het is heet, de zon schijnt en er is meer dan genoeg te doen. Te veel eigenlijk.

Nadat ik eindelijk weer eens tijd had voor een “Play” op Broadway was er dit weekend het Brooklyn Hip Hop Festival evenals een outdoor party met de cast van de Fela Kuti Musical.

Het Broadway stuk “A streetcar named Desire” was een must. Jacinto Taras Riddick die een bijrol heeft woont namelijk in de buurt. We hebben elkaar vaker gesproken en o wat ben ik blij dat hij me heeft uitgenodigd. De bekende Blair Underwood is de trekpleister voor dit stuk. Hij is zeker goed en ik kan niet ontkennen dat zijn prachtige borstkast ook op mij indruk gemaakt heeft, maar eerlijk gezegd denk ik dat Nicole Ari Parker geen greintje onderdoet. Bij jullie is ze waarschijnlijk minder bekend maar houd de naam in de gaten want ze is niet gewoon een mooie vrouw, ze is een super actrice.

Ook deze week heb ik een video voor jullie van een van de evenementen die ik heb mogen meemaken in het Weeksville Heritage Center. Bijna elke zomer bezoek ik dit multidimensionaal museum om het erfgoed van Zwarte Amerikanen te bewaren. De huizen zijn in authentieke staat, er is een tuin en elke zomer hebben ze een tuinfeest met concerten.

Run Mary Run en de Dance Daspora Collective zei me in eerste instantie niks, maar hun uitvoering heeft me zo diep geraakt dat ik de naam nooit meer zal vergeten. De “Spirituals” die ze ter gehore brengen voel je werkelijk tot in je tenen. Ik hoop dat de iPad opname dat een beetje kan overbrengen. Bij deze de link: Weeksville Heritage Center.

Daarnaast heb ik eindelijk een video van een van mijn headwraps. Heel vaak wordt ik gevraagd hoe ik mijn hoofdoeken bind, maar ik vind het nooit echt bijzonder. Nu ik echter complimenten kreeg over deze hoofddoek vond ik het wel speciaal want het gaf me weer eens een gelegenheid om de mooie Surinaamse cultuur uit te dragen.

De hoofdoek die ik om heb is namelijk een van de pangi’s die ik besteld hebt bij Johanna Huur. Als onderneemster die haar eigen pangi’s ontwerpt, is Johanna lid van de organisatie Mafondo die de ernaar streeft de belangen van de achtergestelde marronvrouwen te behartigen. De kleurige pangi’s zijn niet alleen uniek, volgens mij kunnen ze ook aan elke outfit iets extra’s toevoelgen. Als je wil weten hoe je zo een wrap doet, zie dan de video.

Uiteraard heb ik ook een vraag beantwoord. Deze week over Doffe, droge krullen. Heb je hier ook mee te doen, probeer dan de voorgestelde oplossing. Vergeet niet een kijkje te nemen in de Going Natural Hair Care Webshop. Het zou zonde zijn om een verrassende aanbieding te missen.

Odi en een hele fijne week!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *