fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Boodschap van de dag

Ik kan niet anders beginnen dan een ieder die de moeite heeft genomen om voor me te stemmen heel hartelijk te bedanken. Het was sowieso heel leuk en zelfs leerrijk om mee te doen aan deze race. De manier waarop kleine ondernemingen zoals going-natural.com samen hebben gespannen om de stemmen voor elkaar te krijgen was een apparte ervaring. Hoewel we allemaal echt heel graag de $250.000 willen, realiseren we ons ook, dat we als kleine bedrijven, hoe dan ook, in het zelfde schuitje zitten. Dat bracht een zekere saamhorigheid die ik heel prettig vond. Ik ben echt niet de enige.

Kroeshaar.comFawakka!

Ik kan niet anders beginnen dan een ieder die de moeite heeft genomen om voor me te stemmen heel hartelijk te bedanken. Het was sowieso heel leuk en zelfs leerrijk om mee te doen aan deze race. De manier waarop kleine ondernemingen zoals going-natural.com samen hebben gespannen om de stemmen voor elkaar te krijgen was een apparte ervaring. Hoewel we allemaal echt heel graag de $250.000 willen, realiseren we ons ook, dat we als kleine bedrijven, hoe dan ook, in het zelfde schuitje zitten. Dat bracht een zekere saamhorigheid die ik heel prettig vond. Ik ben echt niet de enige.

Voor mij was het extra spannend omdat ik me nogal laat had ingeschreven. Met een overvolle agenda moest ik een plannetje opstellen om mijn bedrijfs doel te motiveren en daarna had ik nog maar een week om de 250 stemmen binnen halen. Toen ik merkte wat voor een gehossel dat was kreeg ik het werkelijk echt warm en koud te gelijk. Anxiety attack!!

Ik was er echt niet zeker van of deze kleine kroeshaar onderneming het wel redden zou, ten opzichte van de Amerikaanse ondernemingen die al jaren in het vak zitten in hun eigen omgeving. Wel, zoals ze dat hier zeggen “The verdict is out”. Dankzij jullie heb ik het gered. Nadat de nieuwsbrief was uitgestuurd stroomden niet alleen stemmen binnen, maar ook hartverwarmende reacties.

Sommigen vroegen of er een andere manier was om te stemmen want ze hadden geen facebook account. Anderen zeiden dat graag hadden gestemd en wensten me succes. Het heeft echt allemaal geholpen en bijgedragen.

Ik kan jullie vertellen dat ik alle mogelijke “happy” dansjes heb uitgevoerd toen de 250ste stem binnen was. Het is absoluut geen garantie dat ik nu de subsidie krijg, maar voorlopig ben ik al heel dankbaar en laat ik even uitleggen waarom. 

De nerd in mij kon het niet nalaten een kleine berekening te maken om een beeld te vormen van hoe going-natural.com het doet in het geheel van kleine ondernemers in de US. Om je een idee te geven, alleen al in New York hebben bijna 5.000 bedrijven zich opgegeven voor dit zelfde programma. 5.000! Dat is alleen New York. Voor degenen die het niet uit het hoofd weten, Amerika telt 52 staten.

Van deze 5.000 halen echter maar ongeveer 2% de 250 stemmen. Als je dan bedenkt dat going-natural.com, voor wie jullie hebben gestemd, binnen 5 dagen maar liefst meer dan 2 keer zoveel stemmen heeft gehaald, dan is dat toch heel wat, vind je niet? Dat maakt dat ik super blij ben en dat maakt dat ik deze maand een pakket Going Natural Producten weggeef. Degene die het leukste antwoord geeft op de volgende zin, wint het pakket: Ik heb op Going-Natural.com gestemd want/omdat …

Als updates kan ik melden dat de vraag van Lady D is beantwoord en dat er ook een geweldig interview op de site staat. In het kader van Keti Koti met Fidelia Graand-Galon, de eerste Marronvrouw die het gemaakt heeft tot ambassadeur.

Over de webshop kan ik met heel veel genoegen melden dat de Curly Twistout Haarmelk terug is! Ja eindelijk, ook de prijs is verbeterd dus je kunt naar hartelust bestellen, want er is vollop voorraad. Wat nu ook weer binnen is, is de No More Knots. Hopelijk heb ik jullie hier ook weer blij mee gemaakt.

Nogmaals gran tangi vanuit een regenachtig New York!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *