fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Vragen over haarproducten

Beste Mireille, Mijn haar is kort en dun en om te voorkomen dat het verder breekt moet het misschien nog wel korter. Ik vlecht mijn haar nu al 6 mnd (nepvlechten). Mijn laatste chemische behandeling was 10 mnd geleden, curly. Ik wil nu natural en heb daarbij de juiste producten voor nodig. Ik heb een x-aantal vragen en hoop dat je me daarbij kunt adviseren.

1.Ik vlecht mijn haar nu al 6 mnd (nepvlechten). Mijn laatste chemische behandeling was 10 mnd geleden, curly. Ik wil nu natural en heb daarbij de juiste producten voor nodig.

2. Al surfend op de site, had ik bedacht om met deze producten te beginnen:

Kruiden Shampoo

Detox Conditioner ????

Silky Shea Haarboter

Curly Twistout Haar Cream

Kruiden Styling Gel

Scalp Conditioning Spray ???

No More Knots ???


Is dit een goede keuze om mee te beginnen. Ik heb haartype 4a/b.

3. De 3 producten met vraagtekens, zijn die in eerste instantie nodig?
4. Kan ik deze producten ook gebruiken voor mijn dochter van 4,5 jaar met haartype 3c?
5. Ik heb (voorin van mijn haar) al aardig wat grijze haartjes. Heb je daar ook iets voor verf/kleurspoeling
6. Op de site onder het kopje Kroeshaar community staat: check voor gratis producten. Hoe werkt dat?

Graag bij het vermelden van jullie aanbevelingen ook het totaalbedrag (incl. verz.kosten)aub. Hartelijk dank alvast.

Met vriendelijke groet,
D. 

——————————

going natural detox conditionerHi Lady D,

Allereerst bedankt ook voor jouw stem en uiteraard je uitgebreiden vragen. Ik ben blij dat je interesse hebt in de Going Natural haarproducten.

Uit stelling 1 begrijp ik dat je de vlechten eruit wil halen en gewoon natural wil gaan. Mocht je gewoon nog vlechten willen blijven dragen dan is dat geen probleem, maar dan heb je wel een andere verzorging nodig. Ik raad bijvoorbeeld geen conditioners aan wanneer het haar ingevlochten is. Hoewel conditioners goed zijn voor het echt haar zijn ze minder effectief wanneer je vlechten draagt. Conditioners die zijn ontwikkeld om een laagje om het haar heen te vormen, doen dit ook wanneer je vlechten draagt, alleen kunnen de resten niet goed worden uitgewassen door het ingevlochten kunsthaar. Hierdoor ontstaat er een ophoping van productresten die als gevolg kunnen hebben dat het haar gaat breken.

Aangezien ik een foto van je heb gezien, wil ik graag nog het volgende vermelden. De vlechten staan je heel goed, alleen zijn ze wel heel dun gemaakt. Dat is een probleem omdat dat dunne vlechten heel breekbaar zijn. De hoeveelheid haar is al snel te weinig om de extensie te dragen waardoor het haar makkelijk kan breken. Bij het uitkammen merken vrouwen soms dat er minder haar is dan waarmee ze waren begonnen en dat komt omdat het haar te dun gevlochten is. Bij deze wil je je daar dus graag op wijzen.

Nu als je jouw vlechten eruit haalt zou ik je zeker de No More Knots aanraden. Deze spray laat niet alleen een extensie makkleijk uit het haar glijden, het maakt het ook makkelijker om het haar te ontknopen. Hier een uitgebreid artikel daarover: Vlechten, zo haal je ze eruit.

Om te beginnen denk ik inderdaad niet dat de Scalp Conditioning Spray nodig zal zijn. Deze is meer voor vlechten, dreadlocks, en kapsels waar bij de hoofdhood wordt blootgesteld zoals cornrows of te wel kwiekwieba. De No more Knots aan de andere kant is denk ik altijd wel handig om het haar te ontknopen. Of je nu twists eruit moet halen of gewoon het haar moet kammen nadat je een twistout of afro hebt gedragen, het is gewoon altijd prettig.

De Going Natural Detox Conditioner is denk ik altijd een goede keus, zeker wanneer de vlechten eenmaal uit het haar zijn. Deze behandeling geeft het haar namelijk een heerlijke boost. Je kunt ook alleen kiezen voor de Detox Conditioner, je hoeft niet beide conditioners te hebben. Ik wil het niet moeilijker voor je maken maar de combinatie van de Going Natural Kruiden Shampoo, en de Detox Conditioner is wel heel speciaal.

Alle producten kun je absoluut ook voor jouw dochter gebruiken, maar let er wel op dat de shampoos erg prikken in het oog.

Helaas heb ik nog niks natuurlijks gevonden dat grijze haren kan camaufleren. Zoals alle andere producten wil ik het graag zo natuurlijk mogelijk houden.

Check voor gratis producten heeft te maken met prijsvagen die af en toe worden uitgeschreven. Het is nu al heel lang niet gebeurd vanwege de drukte, maar het staat er nog. Ook de Amerikaanse website kun je daarvoor in de gaten houden: Going Natural.com.

Nou, hopelijk ben je zo op weg geholpen. Success met de transformatie en houd ons op de hoogte als je wil.

Odi,

Mireille

 

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *