fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

ANNM Fotoshoot

hat giveawayMet elk jaar meer sponsoren is de Miss Kroeshaar Verkiezing in Amerika is groeiende. Behalve de geld prijs van $1.000 en een Going Natural Gift bag kreeg de winaares van America’s Next Natural Model dit jaar ook  een foto shoot met New York Fashion Week designer Adrian Alicea kado.

Met elk jaar meer sponsoren is de Miss Kroeshaar Verkiezing in Amerika is groeiende. Behalve de geld prijs van $1.000 en een Going Natural Gift bag kreeg de winaares van America’s Next Natural Model dit jaar ook  een foto shoot met New York Fashion Week designer Adrian Alicea kado.

Het is werkelijk een fantastiche foto shoot geworden, kijk zelf maar. Zonder de sponsoren Sula NYC en Iman Cosmetics was dit niet mogelijk geweest. Het resultaat mag er wezen, vind je niet?

Voor de rest van de videos: Klik hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *