fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Mijn zoontje heeft kroeshaar

Hallo! Ik kwam jullie site tegen in mijn zoektocht naar wat te doen met het haar van ons 1,5 jaar oude Afrikaanse zoontje. Hier in Afrika scheren veel mensen de haren van de jongetjes af, maar wij vroegen ons af wat de mogelijkheden zijn om zijn haar wat langer te laten groeien. Hopelijk kunt u ons verder helpen… Alvast bedankt! Groeten, Anke

jongetje met kroeshaar

==============================================================

 Hi Anke,

Bedankt voor jouw bezoek aan kroeshaar.com en de gestelde vraag.

De mogelijkheden voor jongetjes zijn eigenlijk niet zo anders als die voor meisjes. Je kunt het gewoon laten groeien zodat het een afro wordt, als het haar wat langer is kun je gaan vlechten. Dat kunnen losse vlechten worden of vlechten op de hoofdhuid die ook wel cornrows of kwie kwie ba worden genoemd. Daarnaast is locen natuurlijk ook mogelijk. Het hangt er echt helemaal vanaf wat jullie zoontje wil.

Het is heel simpel om het haar van kinderen langer te laten groeien. Gewoon het haar niet knippen. Als het haar eenmaal een bepaalde lengte heeft bereikt is het wel zaak dat het haar goed verzorgd wordt. Vooral het ontknopen is dan heel belangrijk. De meeste kinderen vinden dit een ramp als het niet goed gedaan wordt. Daarom is het ten zeerste aan te raden tenminste een goede shampoo, zoals de Going Natural Kruiden Shampoo. De No More Knots detangler om uit te kammen mag zeker niet ontvbreken.

Succes en veel plezier met uw zoontje!

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *