fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Hoe gebruik ik de Scalp Conditioning Spray?

Beste Mireille, Ik hoop dat je me kan helpen. Ik heb wel haar op mijn hoofd maar mijn probleem is dat de zijkanten voor bij mij minder snel groeien. Sinds ik salerm en groganics gebruik zie ik wel wat haargroei maar ik wil over stapen naar de Scalp Conditioning Spray.

going natural scalp conditioning sprayscalp conditioning sprayIk heb mijn haar heel vaak geweaved en vlechten in mijn haar gehad. Nu ben ik klaar om weer naturel te gaan. Daarom heb ik hier bij jullie de Scalp Conditioning Spray besteld. Kan je mij uit legen hoe ik het precies moet gebruiken? Ik heb wel gelezen dat ik het 3 keer per week moet gebruiken maar is het ook zo dat ik het meteen eruit moet wasen of de dag er na? Of kan ik het gewoon gebruiken als een pomade 3 keer per week en dat ik het dus niet uit hoef te wasen? Ik was mijn haar 1 keer per week.
ik hoop snel van je te horen

Groetjes, Yasmine

—————————————

Hi Jasmine,

Bedankt voor je bezoek onze site en voor je bestelling. Ik ben heel blij te horen dat je onze producten wil probreren en hoop van harte dat ze je haar helpen floreren.

Ik zie dat je de Going Natural Kruiden Shampoo, de Detox Conditioner en de Scalp Conditioning Spray hebt besteld. Ik moet zeggen perfecte keus. De shampoo zal helpen jouw hoofdhuid en haar goed te reinigen, de detox verwijdert niet alleen de opgehoopte productresten maar voedt het haar meteen ook met mineralen zodat haar zacht zal blijven aanvoelen.

De Scalp Conditioning Spray kun je dan na het wassen gewoon lichtjes op de moeilijke plekken sprayen. Dit is heel makkelijk met deze verpakking. Masseer als het even kan daarna lekker de hoofdhuid. Doe dit steevast 3 keer per week. Je hoeft de Scalp spray niet uit te wassen. Het haar een keer per week wassen is voldoende.

Heel veel succes en ik hoop dat je ons op de hoogte houdt.

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *