fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

De First Lady Michelle Obama

Rachel Ritfeld natural ModelDe First Lady van Amerika in Jeans. Dat hebben we wel vaker gezien, maar niet in Skinny jeans en zeker niet zo glamorous als nu.

Rachel Ritfeld natural Model

{loadposition rite}

First Lady Michelle Obama
 

 

De First Lady was uitgenodigd om de Nickelodeon Kids’ Choice Award uit te reiken aan Taylor Swift. Je kunt zeggen de vriendin van Kanye West. (Niet dus, hij was degene die haar de Grammy uithanden haalde omdat hij vond dat ze geen Grammy waard was).
 

Rachel Ritfeld natural Model

Ik vermoed dat haar dochters voor de verandering haar outfit heben gekozen en wow, wat een outfit. Niet veel First Ladies of zelfs gewone stervelingen als ik kunnen haar nadoen.

Sasha en Malia hebben duidelijk een goede tijd met mam. Wat moet het cool zijn als je moeder wordt uitgenodigd om een award uit te reiken tijdens een gala waar al je idolen rondlopen.

Rachel Ritfeld natural Model

Ik moet eerlijk zeggen dat de jonge Talor hier onderdoet voor Madam Obama die er naar mijn mening veel frisser en jeugidger uitziet. Het kan ook niet anders. Floetus heeft een uitstraling waar je moeilijk omheen kan. Wat ze ook aan heeft vind je niet?

{loadposition links}

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *