fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Welk product kan ik gebruiken tegen droog haar?

Beste Mireille, Ik volg jouw site al geruime tijd en wist in mijn hart dat ik van curly naar kroes wilde maar, durfde de stap niet te zetten. Mijn haar is al jarenlang een groot probleem. De voorkant is helaas door het vele vlechten in mijn jongere jaren simpelweg verdwenen en de achterkant groeit prima.

verzorgen van droog haarIk realiseer me terdege dat de voorkant niet meer terug zal komen, tenminste niet meer zoals het behoort te zijn maar, ik wil de rest van mijn haar weer met respect behandelen en ben eindelijk overgegaan naar “natural”. Tenminste, ik ben ermee bezig. Ik ben letterlijk sinds deze week begonnen met het gebruik van de Going Natural Kruiden Shampoo, Rhassoul Tratmnt en de Natuurlijke Shea Butter. Ik maak tevens gebruik van de knopen teezer.

Ik voel dat mijn haar ontzettend ervan opknapt maar, mijn haar voelt en ziet er ontzettend droog uit. Is voor mij de Shea Butter dan geschikt of zou ik toch iets anders moeten gaan gebruiken?

Het lijkt bijna alsof ik direct na het gebruik van de producten, meteen een wonder verwacht maar, dat bedoel ik absoluut niet! Ik vroeg me uitsluitend af of de shea butter inderdaad een aantal dagen/weken nodig heeft om goed in het haar te trekken om minder droog eruit te zien en te voelen.

Hartelijk dank voor je aandacht voor mijn mail en voor deze website. De site inspireert me enorm!

Vriendelijke groeten, 
Lien

 =====================================================

Hi Lien,

Wat ben ik blij van je te horen. Het is altijd leuk om te horen van mensen die al jaren op de site komen. Heel fijn dat je hebt gemaild dus en erg dapper dat je de stap hebt gezet om kroes te gaan. Ik denk dat net als jij, vele mensen voelen dat ze moeten stoppen met waarmee ze bezig zijn, maar dat het toch heel moeilijk is om daadwerkelijk de stap te zetten. Uiteindelijk is dat toch het enige wat ze weten na zo lang curly te hebben gedragen. Het erkennen dat je je gedrag moet veranderen is een ding, de stap zetten is nog moeilijker, maar jij hebt beiden gedaan. Petje af dus.

going natural no more knots detanglerIk denk ook dat je de juiste producten in huis hebt gehaald, om te beginnen, want zo leer je jouw haar het beste kennen. Er zijn mensen die niet tegen de pure Shea butter kunnen. Bij hen voelt het haar inderdaad droog aan. Ik zou je aanraden om voor nu even de No More Knots te gebruiken en de Kruiden Styling Gel, dit zijn op water gebaseerde producten.

Om van  het droge gevoel af te komen zou je ook de Detox Conditioner kunnen proberen. Deze detox behandeling is echt belangrijk want na een diepe reiniging neemt het haar veel beter producten op. Als het goed is merk je al na de eerste behandeling al verschil maar herhaal dit 4 weken lang en zie hoe het haar opknapt. Voor nu hoop ik dat dit helpt en ik hoop gauw weer van je te horen. Succes!

going natural hair care package

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *