fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Mijn radio interview

Mireille flat twistsAls er een ding waar ik mijn kroeshaar dankbaar voor moet zijn dan is het het werk dat ik doe. Het is niet alleen dankbaar werk, het mooie is dat mijn ideeen echt tot leven komen en zelfs groeien. Nu ik Miss Nappturality voor het 4de jaar organiseer krijg ik vaker verzoeken voor interviews. Zo ook deze met Radio Philly. 

 

Als er een ding waar ik mijn kroeshaar dankbaar voor moet zijn dan is het het werk dat ik doe. Het is niet alleen dankbaar werk, het mooie is dat mijn ideeen echt tot leven komen en zelfs groeien. Nu ik Miss Nappturality voor het 4de jaar organiseer krijg ik vaker verzoeken voor interviews. Zo ook deze met Radio Philly.   

Richard M. Cooper, Ph.D. MSW van de Faculty Widener University en Producer/Host van Radio Philadelphia mailde me met het verzoek om een interview in verband met America’s Next Natural Model.

Ik heb meteen Teesha Borum, winaar van 2010 en Ebony Clark gemaild of ze mee wilden doen. Helaas zag ik het bericht van Ebony te laat en dus zijn Teesha en ik hier aan het woord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *