fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Kroeshaar goes Guadeloupe!

   

Begin van het jaar kreeg ik een mailtje uit Guadeloupe. Gelukkig was het in het Engels want mijn Frans is nihil. Al 9 jaar vieren ze op het Franse Eiland in navolging van Amerika, Black History Month en dit jaar wilde ze mij graag uitnodigen om een presentatie en workshop Kroeshaar te geven. Diep gevleid, zag ik dat natuurlijk wel zitten.

 

 

 

 

 

Begin van het jaar kreeg ik een mailtje uit Guadeloupe. Gelukkig was het in het Engels want mijn Frans is nihil. Al 9 jaar vieren ze op het Franse Eiland in navolging van Amerika, Black History Month en dit jaar wilde ze mij graag uitnodigen om een presentatie en workshop Kroeshaar te geven. Diep gevleid, zag ik dat natuurlijk wel zitten.

Behalve dat dit voor mij persoonlijk een geweldige mijlpaal is, is het fantastisch dat natuurlijk kroeshaar steeds meer en wereldwijd in de spotlight komt. Eindelijk! Geweldig! Daar doe ik het voor!

Toen in 2003 mijn boekje “Kroeshaar, Wat je moet weten en meer” uitkwam, had ik geen idee wat erna zou komen. Het enige wat ik wist is dat er iets van ons gedrag in relatie tot ons haar moest veranderen. Dat ene boekje heeft geleid tot een website, nog een ander boekje, nog een website, eigen producten en nu Guadeloupe!

Mensen, ik vind het echt geweldig dat ik daar naar toe mag om mijn verworven kennis met de mensen daar te delen. Maar al te graag zal ik ze ook vertellen dat het allemaal hier begonnen is, met kroeshaar.com.

Eigengereid als ik ben, kon niemand mij ervan weerhouden om met mijn door God gegeven kroeshaar voor de dag te komen. Sommigen noemden het “lef hebben” anderen werden oncomfortabel van mijn non-conformistische kapsels en probeerden me om te praten. Letterlijk elk van deze ervaringen hebben bijgedragen tot de ontwikkeling van deze site waar jullie mij en kroeshaar langzaam maar zeker hebben omarmd. Daar ben ik jullie zeer erkentelijk voor. Mocht je nog wat miles te goed hebben kom dan ook in het weekend van 17 februari naar Guadeloupe. Lukt het niet, maak je niet druk, ik zal jullie zeker op de hoogte houden. Mijn video en camera staan gereed.

Blijf kijken!

Bij deze een video van het thema dit jaar: Egypte.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *