fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Desyray ElModelo: Hoedjes allegaar!

Hoeden zijn absoluut een vitale trap in mijn mode-pyramide! Ze spelen een grote rol in het tonen van mijn individualiteit en mijn liefde voor fashion vrijheid! Om niet te spreken over het feit dat ze een afspiegeling zijn van mijn Jamaicaanse achtergrond. Ik kan met geen woorden beschrijven hoe opgewonden ik was toen ik mijn FedEx pakketje opende en daar lag een hoed naar me te lachen!

Door de combinatie van mijn haar met mijn hoeden zijn de mogelijkheden eindeloos. Ik vind het heerlijk hoeden in mijn garderobe in te passen. Naar mijn gevoel ademt elke hoed een andere stemming en gevoel voor stijl uit. Ik kies een hoed op basis van hoe ik me die dag voel en de kleding die ik draag. Elke hoed heeft de neiging de toon aan te geven. Ik heb hoeden die mij jazzy laten voelen en hoeden die me sterk maken. Ik heb stijlvolle hoeden en hoeden die me naar New York brengen ook al woon ik in Jacksonville, FL! Ik draag mijn hoeden graag als ik uitga en naar grote evenementen. Ik hou van dat gevoel dat ik anders ben dan de massa die gewoon de stijl van de pop in de etalage volgt. Ik ben niet bang veelzijdig te zijn. Ik heb echt het gevoel dat pas als het laatste priemgetal ontdekt wordt, ook de laatste hoed gemaakt zal worden! De gevarieerde wereld van de mode staat toe dat ik kan kiezen wie ik ben in plaats van wat de maatschappij als acceptabel of de norm bepaald heeft.

De definitie van verscheidenheid is opeenvolgende dingen die steeds anders zijn. Helaas, ergens in de geschiedenis werd het een misdaad om (steeds) anders te zijn. De speech van Martin Luther King, “I believe”, die hij gaf op 28 augustus 1963 was de ultieme definitie van diversiteit. Hij smeekte iedereen om de ogen te open voor de schoonheid die voor ons lag. Onze verschillen. Verschillende huidskleuren, haarsoorten, vormen en uiterlijken. Jammer genoeg zei hij het in een tijd dat het bijna een misdaad was om gewoon anders te zijn. Ik klap in mijn handen voor Dr. King omdat hij de moed had in het aangezicht van haat en onbegrip te staan. Zijn moed speelde een enorme rol in het feit dat mijn buurt in staat zal zijn zijn feestdag te vieren met een buurtfeest. We komen allemaal samen, vieren onze verscheidenheid en omhelzen de prachtige verschillen tussen ons. Ik vind het zelf zo leuk om de kinderen te zien spelen met en genieten van elkaar. Het bewijst dat Dr. King niet voor niks gestorven is.

“Ik heb een droom dat op een dag de staat Alabama, waar de mond van de gouverneur op dit ogenblik vol is van woorden als interventie en nietigverklaring, omgevormd zal worden in een plaats waar kleine zwarte jongens en zwarte meisjes hand in hand kunnen gaan met kleine blanke jongens en blanke meisjes en samen kunnen lopen als broeders en zusters.” Die uitspraak, zijn uitspraak, zal met ons mee dansen en bewijzen dat diversiteit prachtig is! En ik zal ook genieten van de vele verschillende gerechten die voor ons klaar liggen tijdens het buurtfeest!!!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *