fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Silky Shea: Het beste Haarproduct dat ik ooit heb gebruikt!

Toen de Going Natural Productenlijn werd gelanceerd heb ik nogal wat gratis spullen weggeven. Ik was niet alleen happy maar natuurlijk ook zeer benieuwd hoe ze zouden bevallen. Uiteraard is positieve respons altijd leuk maar wat echt mijn dag, nee werkelijk mijn week gemaakt heeft is dit plaatje.

Happy met de haarboter voor kroeshaarMijn beste vriendin in Suriname die ik van borstels tot en met producten en kleding stuur vroeg me wat er toch in dat ene potje zat dat ik had gestuurd. Ik hoefde niet lang na te denken, het was de  Silky Shea Haarboter die ik had gestuurd.

Haar moeder die het haar van  haar kleindochter regelmatig verzorgt, had namelijk gezegd dat dit het beste product was dat ze ooit voor het prachtige dikke haar van Claire had gebruikt.

Natuurlijk heb ik zo gauw ik kon nog een potje gestuurd en daarvoor kreeg ik deze foto’s terug. Prachtig, niet? Daar doe ik het voor.


Ben jij ook zo blij met een van de producten, mail dan ook jouw happy foto.

going natural silky shea hair butter

Nog niet geprobeerd, dan kun je gauw bestellen door hier te klikken: Silky Shea

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *