fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Is mijn haar beter dan jouw haar?

Sisterlocs

Daarbij voegde ze tussen neus en lippen door ook nog de volgende  opmerking toe: “Ik hou van je haar, omdat het net lijkt alsof het haarstrengen zijn. Ze lijken helemaal niet op die dikke dreadlocks”, duidelijk makend dat die “dikke locs” absoluut niet kunnen. Weer zo een typische reactie als het om kroeshaar gaat.

Ja, ik heb gekozen voor Sisterlocs omdat mijn voorkeur uitgaat naar micro-sized of dunnere dreadlocs. Ik hou van mijn kleine dreads, de netheid ervan en de legio mogelijkheden die het geeft om mijn haar te stijlen. Daarentegen moet ik zeggen dat ik ik grootte, dikke wellustige locs ten zeerste bewonder, en ik ook de mogelijkheden zie hoe deze dikke locs ook verwerkt kunnen worden in een enorme verscheidenheid aan kapsels.

Ik hou van mijn haar maar niet omdat ik denk dat micro locs beter zijn dan een andere manieren van lokken of andere kroeshaar kapsels. Het past gewoon beter bij mij, simpel gezegd het is mijn persoonlijke voorkeur. Niet omdat het in het algemeen beter is.
Ben ik gek omdat ik me beledigd voelde door mijn zusters opmerking? Het voelde als een sneer van mijn familie die zelf kroeshaar heeft.

Hoe zit het met jou? Hoe voel jij je als iemand kleinerende opmerkingen maakt over het kroeshaar van anderen?

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *