fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Fab Fro Hairdo

Fab froBegin met enkele twists. Om er voor te zorgen dat je haar zacht en vochtig blijft, maar dat ook de krullen goed blijven zitten, breng een kleine hoeveelheid Silky Shea Haarboter aan over je haar dat je hiervoor gewassen hebt met Herbal Shampoo. Zowel de Amandel als Pepermunt  geuren zijn zacht voor gevoelig natuurlijk haar. Pas als je klaar bent met het twisten van in single strand twists, begint het haar automatisch de structuur van de twists aan te nemen.

Je kunt jouw haar gewoon laten drogen terwijl de Silky Shea Haarboter haar werk doet. Maar als je ervoor wil zorgen dat jouw haar voller zit maak dan grote vlechten van de twists als het haar bijna droog is. Cornrows zorgen trouwens voor hetzelfde effect.

Maak het haar los jouw haar helemaal droog is en breng het verder met je vingers in model. Voor je het weet zie je jezelf met de fab fro.

Mis je nog iets? Misschien vind je het leuk om wat feestvreugde aan te brengen op je  willekeurige strengen haar door deze een warm rood te kleuren. Trouwens, elke kleur die bij jouw huidskleur of persoonlijkheid maakt deze haarstijl een helemaal af, en zorgt ervoor dat je er fantastisch uitziet.

Ook voor lang, half-lang en kort natuurlijk haar is dit kapsel geschikt. Wees mooi tijdens deze feestdagen met deze haarstijl.

* * *
Hair by Tendrils Hair Spa
87 Fort Greene Place
Brooklyn, NY 11217
(718) 875-3811
 

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *