fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Een korte update

             


Het lijkt een eeuw geleden dat ik een nieuwsbrief heb verstuurd of de site heb geupdate. Dat komt omdat er van alles tegelijkertijd gebeurt. Bijna teveel om op te noemen.


Surinaamse Pagni
{loadposition links}

Beste Mensen,

Het lijkt een eeuw geleden dat ik een nieuwsbrief heb verstuurd of de site heb geupdate. Dat komt omdat er van alles tegelijkertijd gebeurt. Bijna teveel om op te noemen. Bij deze dus een korte noot.

Wat ik kan vertellen is dat America’s Next Natural Model, de Miss Kroeshaar Verkiezing in de US  nogal wat belooft. Niet alleen is Iman Cosmetics een van de grote sponsoren, dit jaar integreer ik ook Surinaamse kleden van de Surinaamse Marron organisatie Mafondo in de online competitie.

Op die manier hoop ik niet alleen Suriname onder de aandacht te brengen maar promotie te maken voor de unieke prachtige kleden die deze vrouwen maken.

De modellen mogen zich daarom gaan wikkelen in een van onze pagnies. Ik kan niet wachten om die foto’s te zien.

Er is nog veel meer spannends aan de hand. De website ondergaat een grote verandering, we krijgen een aantal nieuwe schrijvers. Het zal nog even duren maar ik denk dat je heel blij zal zijn met de komende vernieuwingen.

Voor nu heb ik wel jouw mening nodig. Wat vind je van het idee om de Amerikaanse modellen pagnie’s te laten dragen? Wat denk je dat ze moeten doen met die doeken? Graag lees ik jouw opinie.

Tot gauw!

{loadposition google1}

<style=”margin-left: 5px;=”” margin-right:=”” 5px”=””>

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *