fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

Bruidskapsel voor de natuurlijk Kroeshaar

Jurken, haarstijlen en hoofdstukjes voor de bruid van dit seizoen. Een presentatie van Cassandra Broomfield bruidsjurken, Khamit Kinks hair salon, en Beauloni style in samenwerking met going-natural.com.

De natuurlijke bruid

Wij geloven dat elke bruid door zichzelf kan zijn, er net zo prachtig uit kan zien als elke andere bruid als ze gebruik maakt van de juiste elementen uit haar eigen cultuur. Kijk en geniet.

Lurie draagt een Chantilly kanten top in een licht roze kleur. Vintage parels in verschillende groottes zijn als kralen langs de neklijn geregen. De halve cirkel rok is op knie lengte gemaakt van zijde satijn voor een lief en sprankelend bruidje.

BruidskapselBruidskapsel achterkant

Lurie’s haar is versierd met gedrapeerde zoetwater parels en gepolijste kristallen, die zijn verbonden door sterling zilveren draad. Ook heeft ze bijpassende oorbellen.

natuurlijk bruidskapsel 3

Voor exclusieve accessoires voor jouw bruidskapsel kijk op de FromUsByUs Bridal Store

Lurie heeft genoeg haar voor drie mensen. Maar voor haar bruidskapsel besloten we om haar grote bos haar een Micro Flat Twists te geven, gestyled in een klassieke bruidsknot voor een lieve en tijdloze huwelijkse uitstraling.

Model: Luri
Hair by: Khamit Kinks
Gown by: Cassandra Broomfield
Accessories and headpiece by Beauloni Style
Photos: Going-Natural.com

Dit kapsel kun je het beste verzorgen met de Scalp Conditioning Spray

De Kroeshaar Webshop 
Haarproducten voor Krullen en Kroeshaar

going natural hair care package

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *