fbpx

Enter Keyword here..

And press enter.

En nu speelt hij bij een top club

Een oud bekende van me heeft een boek geschreven en ik ben ongeloofelijk trots op haar. Als zorgzame moeder heeft Lita Gunter niet alleen haar zoon de ruimte gegeven om zijn talent te ontwikkelen, ze heeft zijn carierre ook vanaf het begin bijgehouden en daarbovenop ook nog een boek geschreven.

Een oud bekende van me heeft een boek geschreven en ik ben ongeloofelijk trots op haar. Als zorgzame moeder heeft Lita Gunter niet alleen haar zoon de ruimte gegeven om zijn talent te ontwikkelen, ze heeft zijn carierre ook vanaf het begin bijgehouden en daarbovenop ook nog een boek geschreven.

Heerlijk om door de ogen van een moeder met een opgroeiende zoon te kijken naar een door mannen gedomineerde voetbalwereld. Staat bovenaan de lijst om gelezen te worden. Misschien ook leuk om als kado te geven.

 

Bij uitgeverij Tirion Sport is verschenen op 15 oktober 2011

En nu speelt hij bij een topclub
van Lita Gunther

Het inspirerende verhaal van een moeder van een gescout voetbaltalentje

Nederland is in het gelukkige bezit van enorm veel jonge voetbaltalentjes.
Bert Koomen, geboren in 1997, is zo’n groot talent en speelt al zes jaar bij Feyenoord.

Maar aan zijn selectie is heel wat aan voorafgegaan.
Sinds de dag dat de ‘man in de regenjas ‘ – een scout – langskwam bij zijn plaatselijke club, heeft zijn moeder Lita Gunther zijn carrière vanaf het begin in schrift bijgehouden.

En nu speelt hij bij een topclub geeft een unieke beschrijving van de wereld van het scouten en wat voetballen bij een profvoetbalclub, met al zijn hoogtepunten en teleurstellingen, betekent voor het hele gezin. Het is een herkenbaar en soms ontroerend, maar vooral positief verhaal.

Het zal je maar gebeuren. Je kind kan aardig voetballen en dan word je plotseling benaderd door iemand van een Eredivisieclub. Of hij wil komen trainen. Natuurlijk wil hij dat! Welke trotse ouder wil dat niet! Maar wat niet iedereen op dat moment beseft: vanaf die dag begint er een heel ander leven voor het voetbal talent én zijn gezinsleden. Hoe het is om als voetbal talent op te groeien Hoe het is om jezelf voordurend te moeten bewijzen, want elk jaar beoordeeld een profclub weer of ze je zoon wel goed genoeg acht om te mogen blijven bij de jeugdopleiding.

Lita Gunther geeft weer hoe het is om je kind door de hoogte en diepte punten heel te leiden .Dat alles vanaf het moment dat Bert bij Ter-leede uit Sassenheim begon tot nu , nu hij bij Feyenoord speelt. 

Met voorwoord van Gaston Taument

En nu speelt hij bij een topclub , Lita Gunther, uitgeverij Tirion Sport, paperback, ISBN 9789043901055, 192 blz., prijs € 14,95, oktober 2011
Dit boek is te krijgen;
• via alle grote boekhandels, zoniet kan het besteld worden.
• Boekhandel Selexcy Donner in Rotterdam
• Via internet: http://sport.defonteintirion.nl/lita-gunther-en-nu-speelt-hij-bij-een-topclub-194025.html
• Via bol.com: En nu speelt hij bij een topclub

Op 15 oktober is het eerste exemplaar overhandigt aan voormalig Profvoetballer Regi Blinker.

 

{loadposition google1}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *